2020-09-07 08:30:14
Φωτογραφία για Πέρασαν στην αφάνεια:Τα γελάκια των διδύμων στα σχόλια για τον βιασμό και η ομοφοβική επίθεση του Πυργίδη!
Οι απαράδεκτες φράσεις που χρησιμοποίησε ο Αντώνης από το "Big Brother" έχουν ως αποτέλεσμα να έχουν περάσει στην αφάνεια κάποια άλλα αποστροφικά ενσταντανέ στο παιχνίδι. Οι δύο δίδυμοι ήταν μπροστά στα λόγια του Κρητικού παίχτη και όχι μόνο δεν εναντιώθηκαν, αλλά μειδίασαν.

Δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι για αυτό; Το ίδιο γέλιο (και πιο έντονο) επαναλήφθηκε στο σχόλιο του Αντώνη πως δεν θεωρεί μία γυναίκα με πολλά κιλά κανονική γυναίκα.

Ακόμη, οι ομοφοβικές δηλώσεις του Πυργίδη για "γυναικωτούς" και "κομμώτριες" και αυτή μέσα στον γενικότερο χαμό πέρασε στα "ψιλά". Χρειάζεται άμεση κινητοποίηση και επιτέλους το κανάλι και η παραγωγή να ξεκαθαρίσει με έκδηλο τρόπο τη θέση της.

Και να τονίσουμε κάτι σημαντικό! Μας αρέσει η "ωμή" αλήθεια στα ριάλιτι, αλλά όχι ως προς τον ρατσισμό και τις επικίνδυνες απόψεις. Το να χρησιμοποιείς ένα πιο ελεύθερο λεξιλόγιο ή να μιλάς πιο άνετα για σεξ σε μία συντηρητική τηλεόραση, δεν είναι κακό. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ