2020-09-07 15:40:14
Φωτογραφία για Μάρα Δαρμουσλή: «Εκεί καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει γυρισμός»
Στην πρεμιέρα του «Happy Day» βρέθηκε ως καλεσμένη η Μάρα Δαρμουσλή, λίγες ώρες μετά τον γάμο της με τον Βασίλη Τσατσάκη. Η όμορφη ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση, ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση του άντρα της με τον γιο της.

«Ο Βασίλης αποφάσισε να προχωρήσουμε με τα μπούνια στην πρώτη μας επέτειο ενός έτους μαζί ως ζευγάρι και μου έκανε την πρόταση. Από κει και πέρα, όταν άρχισαν τα πράγματα να δυσκολεύουν, με όλα αυτά που μαθαίναμε και όσο πήγαινε γινόταν όλο και πιο δύσκολο, αυτό που μου είπε και με συγκίνησε, ήταν ότι… – αχ, ένα χαρτομάντιλο σας παρακαλώ – «εγώ θέλω να σε παντρευτώ με τα απολύτως απαραίτητα! Να βάλει και την υπογραφή η κουμπάρα, άμα δεν θέλει να είναι, οι δυο μας και ο παππάς». Οπότε εκεί καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει γυρισμός.

Το παιδί μου είναι το πιο σημαντικό πλάσμα στη ζωή μου, επομένως ήταν πάρα πολύ σημαντικό και η ισορροπία στη σχέση μεταξύ τους. Αλλά βλέποντας ότι περνάει ο καιρός και ότι αυτή σχέση δένει όλο και πιο ουσιαστικά», ανέφερε η Μάρα Δαρμουσλή.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ