2020-09-07 23:26:46
Φωτογραφία για Hyundai Tucson - Στην τέταρτη γενιά του
Στην τέταρτη γενιά του, το νέο Tucson περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια μπροστινή όψη με αυτό που στην ορολογία της Hyundai αναφέρεται ως «μάσκα που μοιάζει με κόσμημα».

Η νέα γενιά Tucson έχει δεχτεί όλες τις απαραίτητες σχεδιαστικές «φροντίδες» ώστε να αποτελεί πραγματικά ξεχωριστή περίπτωση ανάμεσα στα ανταγωνιστικά μοντέλα. Σε αυτήν τη μπροστινή γρίλια που κάνει το Tucson πραγματικά ξεχωριστό, βρίσκονται τα μοναδικά γεωμετρικά φώτα ημέρας που είναι ορατά μόνο όταν είναι ενεργοποιημένα. Το νέο Tucson συνεχίζει τη φιλοσοφία σχεδιασμού «Sensuous Sportiness» που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Elantra και επεκτείνεται στο θέμα σχεδίασης «Parametric Dynamics» της Hyundai. Αυτό το θέμα συνεχίζει προς τα πίσω, όπου τα πίσω φώτα LED τραβούν την προσοχή. Υπάρχει επίσης μια φωτεινή μπάρα σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου, ένας επιθετικής σχεδίασης προφυλακτήρας και διαχύτης.

Το νέο μοντέλο είναι μεγαλύτερο σε μήκος και σε πλάτος από την προηγούμενη γενιά Tucson και διαθέτει επίσης λίγο μεγαλύτερο μεταξόνιο
. Στις πρώτες εικόνες teaser που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Hyundai, διακρίνονται λίγο και οι καλαίσθητοι νέας σχεδίασης τροχοί. Εικόνα από το εσωτερικό ακόμα δεν έχουμε για να δούμε πως θα είναι στη μορφή παραγωγής και μένει να δούμε τι από τα πολλά και ωραία στοιχεία προτείνει το σκίτσο της Hyundai που είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού δίνοντας το στίγμα του μοντέλου από τότε. Λεπτομέρειες σχετικά με τους κινητήρες με τους οποίους θα διατεθεί το νέο Tucson, δεν έχουν δοθεί ακόμα αλλά αυτό που θεωρείται βέβαιο για το νέο μοντέλο, είναι το ότι θα εφοδιαστεί με τον τετρακύλινδρο Theta των 2,5 λίτρων- που στην αγορά της Αμερικής προσφέρεται με κάποια μοντέλα, σε ατμοσφαιρικές και turbo εκδόσεις. Η Hyundai επιβεβαίωσε ότι το νέο Tucson θα παρουσιαστεί επίσημα και πακγοσμίως, στις 14 Σεπτεμβρίου.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ