2020-09-08 08:48:38
Φωτογραφία για Porsche δανείζεται υπαλλήλους από την Audi
Η επιτυχία που γνωρίζει η ηλεκτρική Taycan οδήγησε την Porsche στον δανεισμό 400 υπαλλήλων από την Audi για την υποστήριξη της γραμμής παραγωγής

Τα πράγματα για την Porsche φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλύτερα από τις αρχικές της προβλέψεις σε σχέση με την ηλεκτρική Taycan για την οποία η εταιρία υπολόγιζε την παραγωγή 20.000 μονάδων για την πρώτη χρονιά μετά την πρεμιέρα της. Ωστόσο η θερμή υποδοχή της Taycan από το κοινό και το έντονο εμπορικό ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί οδήγησε την διοίκηση της Porsche στην αναθεώρηση των αρχικών σχεδίων και στην απόφαση διπλασιασμού της παραγωγής στις 40.000.

Η υλοποίηση βέβαια μιας τόσο δραστικής αλλαγής προς τα επάνω στον παραγωγικό προγραμματισμό δεν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί με το υπάρχον δυναμικό της Porsche. Γι’ αυτό το λόγο η εταιρία στράφηκε για βοήθεια στην συγγενή Audi από την οποία σύμφωνα με δημοσίευμα στον γερμανικό Τύπο θα δανειστεί 400 υπαλλήλους οι οποίο θα ενσωματωθούν στο δυναμικό της γραμμής παραγωγής της Taycan στο Zuffenhausen. Μάλιστα η πρακτικά εσωτερική μετακίνηση δυναμικού φαίνεται πως έχει ήδη αρχίσει καθώς το δημοσίευμα αναφέρει πως η πρώτη ομάδα υπαλλήλων της Audi έχει αναλάβει από τον Ιούνιο καθήκοντα στο νέο πόστο.


Είναι λοιπόν δεδομένο πως η Taycan αποτελεί ένα κερδισμένο στοίχημα για την Porsche η οποία κατάφερε να πείσει το ευρύ κοινό πως η ηλεκτροκίνηση μπορεί να συνδυαστεί με το δυναμισμό και την ένταση που πάντα αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα της. Μάλιστα η εξαιρετική εμπορική πορεία της Taycan αναμένεται να ενισχυθεί περεταίρω με την έλευση το 2021 και της έκδοσης Cross Turismo.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
FREEGR TIPS: Τι είναι τελικά το SEO;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
FREEGR TIPS: Τι είναι τελικά το SEO;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ