2020-09-08 11:15:10
Φωτογραφία για Ένας αρουραίος, μία γυναίκα «βαμπίρ» και ένας... παραλίγο ευνούχος άντρας: Ιστορία «αγάπης» από τη Ζάμπια
Μία γυναίκα μπορεί να είναι το πιο υπέροχο πλάσμα στον κόσμο, μπορεί όμως και να γίνει

ο... χειρότερος εφιάλτης. Πότε συμβαίνει το δεύτερο; Πολλές φορές, όταν ζητήσει κάτι από έναν άντρα και εκείνος αρνηθεί. Υπερβολές; Αν κάποιος θεωρεί ότι είναι υπερβολές, ας μιλήσει με έναν παντρεμένο 52χρονο από τη Ζάμπια, ο οποίος παραλίγο να χάσει τα γεννητικά του όργανα. Γιατί; Διότι αρνήθηκε να... σκοτώσει έναν αρουραίο που «επισκέφθηκε» το σπίτι του. Η άρνηση δεν... ικανοποίησε τη 40χρονη γυναίκα του, η οποία του επιτέθηκε και του δάγκωσε τα γεννητικά του όργανα!

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν στον 52χρονο Abraham Musonda, στην πόλη Kitwe της Ζάμπιας. Η 40χρονη σύζυγός του Mukupa μάλλον δεν θεώρησε το «όχι» απάντηση και... ακολούθησε μία μάχη από εκείνες που σπάνια έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς.

Η Mukupa είχε βγει με τις φίλες της σε μπαρ και γύρισε σπίτι μεθυσμένη. Το ζευγάρι δεν φαίνεται να είχε καλές σχέσεις, καθώς κοιμόταν ο καθένας στο δωμάτιό του. Η 40χρονη γυναίκα πήγε να ξαπλώσει στο δωμάτιό της, όταν αντιλήφθηκε το τρωκτικό.

Τότε ζήτησε από τον 52χρονο να το σκοτώσει και να το βγάλει από το δωμάτιο. Ο Abraham αρνήθηκε και τότε δέχτηκε την επίθεση από τη σύζυγό του.

Ο 52χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο, προκειμένου να του κάνουν ράμματα, καθώς το τραύμα στα γεννητικά του όργανα ήταν αρκετά σοβαρό.

Μία ιστορία... αγάπης, ανάμεσα σε ένα μάλλον περίεργο ζευγάρι!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ