2020-09-08 12:17:55
Φωτογραφία για Φυτεία με 215 χασισόδεντρα δίπλα σε προηγούμενη στην Φωκίδα!
Διάσπαρτες από χασισοφυτείες φαίνεται πως είναι οι δύσβατες πλαγιές του όρους Γκιώνα στην Φωκίδα καθώς, πολύ κοντά στο σημείο όπου είχαν εντοπιστεί 186 δενδρύλλια στις 25 Αυγούστου, εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας άλλη μια φυτεία με συνολικά 215 δενδρύλλια κάνναβης!

Με την βοήθεια του ελικοπτέρου της Αστυνομίας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Δωρίδας έφτασαν σε μια δύσβατη και απόκρημνη δασική περιοχή στους πρόποδες της Γκιώνας, κοντά στην κοινότητα Καλοσκοπή. Εκεί, βρήκαν έναν χώρο όπου καλλιεργούνταν 215 νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 80 εκατοστών, ενώ κατέσχεσαν λάστιχα ποτίσματος, πλαστικά μπουκάλια νερού και άλλα υλικά για την περιποίηση της φυτείας. Οι καλλιεργητές δεν εντοπίστηκαν και οι έρευνες για την σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στις 25 Αυγούστου, ο πιλότος του ελικοπτέρου είχε εντοπίσει σε πολύ κοντινό σημείο στην κοινότητα Καλοσκοπή άλλον έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου είχε κατασκευαστεί αυτόματο σύστημα ποτίσματος με υδροδότηση από το νερό παρακείμενου ρέματος. Εκεί, βρέθηκαν 186 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 ως 2,80 μέτρων τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με λάστιχα ποτίσματος, ένα σκαλιστήρι, πλαστικά μπουκάλια νερού και διάφορα εργαλεία που εξετάζονται για να ταυτοποιηθούν οι καλλιεργητές. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πρόκειται για τους ίδιους που έστησαν και την δεύτερη φυτεία.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ