2020-09-08 18:33:55
Φωτογραφία για Συναγερμός στα Γιαννιτσά: Τουλάχιστον 40 εργαζόμενοι εργοστασίου θετικοί στον κορωνοϊό!
Ανησυχία στον νομό Πέλλας καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι βρέθηκε διψήφιος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργοστάσιο στα Γιαννιτσά.

Ο συναγερμός σήμανε μετά την ανίχνευση των πρώτων θετικών κρουσμάτων στην κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά, η οποία απασχολεί 680 άτομα, πολλοί εκ των οποίων.. είναι εποχικοί και ζουν σε κοντινές περιοχές σε Ημαθία, Θεσσαλονίκη και Πιερία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα έχουν ανιχνευτεί τουλάχιστον 40 κρούσματα κορωνοϊού από το εν λόγω εργοστάσιο.

Κρούσματα από το εργοστάσιο και σε γειτονικούς νομούς

Εντωμεταξύ, πολλά από τα κρούσματα αυτά εντοπίζονται στην περιοχή της Γουμένισσας στο Κιλκίς.

Οπως ανέφερε το τοπικό site maxitis.gr «μετά την χθεσινή ανίχνευση δύο κρουσμάτων σε πολίτες κατοίκους του συνοικισμού του Αγίου Γεωργίου που υπάρχει στην ιστορική πρωτεύουσα του δήμου Παιονίας και τις διαδικασίες ιχνηλάτησης που ακολούθησαν, ανακαλύφθηκαν έντεκα ακόμη φορείς του ιού από την περιοχή της Γουμένισσας και της Γρίβας ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους δεκατρείς». Οπως αναφέρει ο τοπικός ιστότοπος πρόκειται για εργαζομένους στο εν λόγω εργοστάσιο των Γιαννιτσών, ενώ έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία της ιχνηλάτισης και στο τοπικό νοσοκομείο έχουν φθάσει τα δείγματα 14 ακόμη ατόμων.


Ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς δήλωσε, μάλιστα, στον ιστότοπο maxitis.gr, ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για την εφαρμογή τοπικού λοκ-ντάουν στην περιοχή της Γουμένισσας και Γρίβας.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ