2020-09-09 10:32:47
Φωτογραφία για Σοκάρει πατέρας για την επίθεση του 37χρονου με βενζίνη: Θα μπορούσε να έχει αφήσει το παιδί μου στον τόπο
Η βενζίνη μπήκε στα μάτια του 40χρονου πατέρα, ο οποίος προσπαθούσε στα τυφλά να σώσει γυναίκα και παιδί - Το περιστατικό σημειώθηκε το 2018

Σταματημό δεν έχουν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 37χρονου με το παρατσούκλι «Κάμελ», που σκόρπισε τον τρόμο στον Βόλο, καθώς προχωρούσε σε επιθέσεις στα θύματά του, με βενζίνη.

Όπως είπε στο MEGA 40χρονος πατέρας, δέχθηκε επίθεση ενώ έκανε βόλτα. Μαζί του, ήταν η σύζυγός του και η μόλις δύο ετών κόρη τους.

Συγκλονίζουν τα λόγια του: «Αν με το χέρι του έβρισκε το κεφάλι του παιδιού θα το είχε αφήσει στον τόπο… Το γεγονός και μόνο ότι είμαστε δύο χρόνια μετά και συζητάμε ακόμα για τον ίδιο άνθρωπο και έχει κάνει κι άλλα περιστατικά ενδιάμεσα, είναι θλιβερό».

Κατά τον ίδιο, το χειρότερο απ΄όλα είναι ότι ο δράστης δε δίστασε ούτε στη θέα του μικρού παιδιού «Ακούω φωνές και γυρίζω και βλέπω αυτόν τον τύπο να πετάγεται μέσα από το μαγαζί, να δίνει μία σφαλιάρα στο γοφό της γυναίκας μου, το χέρι του πέρασε πάνω από το κεφάλι της μικρής», δήλωσε ο πατέρας.


Ωστόσο, η επίθεση δεν τελείωσε εκεί. Ο δράστης ξαναπλησίασε την οικογένεια, με τον πατέρα να προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του.

«Αυτός ήταν αποφασισμένος να έρθει και να ρίξει το μπουκάλι με τη βενζίνη. Ο τύπος πετάει το μπουκάλι με τη βενζίνη και μας κάνει όλους μούσκεμα», τόνισε.

Η βενζίνη μπήκε στα μάτια του 40χρονου πατέρα, ο οποίος προσπαθούσε στα τυφλά να σώσει γυναίκα και παιδί. Εκείνοι είχαν βραχεί από τη βενζίνη, στο κεφάλι και στα ρούχα.

Το περιστατικό αυτό εκτυλίχθηκε τον Δεκαπενταύστο του 2018. Ακολούθησαν πολλές καταγγελίες, η φυλάκιση και τελικά η αποφυλάκιση του συγκεκριμένου άντρα.

Τον περασμένο μήνα, οι επιθέσεις άρχισαν ξανά. Σήμερα συνεχίζει ο 37χρονος να κυκλοφορεί ελεύθερος.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ