2020-09-09 10:35:31
Φωτογραφία για Βέμπερ μετά την ενημέρωση Μητσοτάκη: Δεν θα εκβιαστούμε από την Τουρκία
Ο επικεφαλής της ευρω-ομάδας του ΕΛΚ εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην Ελλάδα, μετά την ενημέρωση του Κυριάκου ΜητσοτάκηΤην πλήρη στήριξή του στην Ελλάδα και στην προσπάθειά της να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ εξέφρασε ο επικεφαλής της ευρωο-ομάδας του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ.

Ο κ. Βέμπερ μάλιστα διεμήνυσε στην Τουρκία ότι «δεν θα εκβιαστούμε», προσθέτοντας ότι η Ελλάδα αντιστέκεται στην τουρκική στρατιωτική επιθετικότητα στη θάλασσα.

«Πολύ καλό που μιλήσαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις κρίσιμες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο σήμερα. Το ΕΛΚ στηρίζει πλήρως τη δουλειά της Ελληνικής κυβέρνησης να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης και σταθεί ενάντια στην τουρκική στρατιωτική επιθετικότητα στη θάλασσα. Δεν θα εκβιαστούμε» έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

Νωρίτερα, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα είχε καλωσορίσει τον κ. Μητσοτάκη στη συνάντηση, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν θα δεχθεί την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας «αποσταθεροποιώντας όλη την περιοχή. Στεκόμαστε σταθερά με την Ελλάδα και την Κύπρο στην υπεράσπιση των συνόρων και των χωρικών υδάτων τους».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ