2020-09-09 14:00:39
Φωτογραφία για Φωτιά στη Φέριζα Καλυβίων Αττικής κοντά σε σπίτια ΒΙΝΤΕΟ
Δραματική έκκληση του Δημάρχου να φύγουν όλοι από τον οικισμό Φέριζα όπου έχει μπει η φωτιά - Απομακρύνθηκαν 30 παιδιά από οικοτροφείο - Επί τόπου μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής - Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή

Στην προληπτική εκκένωση του οικισμού Φέριζα προχώρησαν οι αρχές μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή, σε δασική έκταση. Παράλληλα, εκκενώθηκε οικοτροφείο με 30 παιδιά στην ίδια περιοχή.

Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, ζητάμε εδώ και μισή ώρα με ντουντούκες στον κόσμο να απομακρυνθεί, ελπίζουμε να έχουν φύγει όλοι, είπε o δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου o οποίος είπε ότι η φωτιά έχει μπει μέσα στον οικισμό. Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση, ενώ την προσπάθεια κατάσβεσης δυσχαιρένουν οι πολύ ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Πριν από λίγο ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και για την κατάσβεση επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα με τη συνδρομή εθελοντών και υδροφόρων ΟΤΑ.

Αυτή την ώρα η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Αναβύσσου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγ. Παντελεήμονος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλύβια.
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ