2020-09-09 16:30:13
Φωτογραφία για Μένουν εκτός TV Λιάγκας και Τατιάνα
Τελικά χωρίς την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν… Εν μέρει αναμενόμενο (για τον Γιώργο Λιάγκα), αλλά όχι και όσον αναφορά την Τατιάνα. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η δημοσιογράφος συζητά με το MEGA, αλλά εκ του αποτελέσματος δεν επιβεβαιώνονται!

Προφανώς η φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και η συνεργασία με τον Νίκο Ευαγγελάτο, δεν “μέτρησαν” για τη διοίκηση του καναλιού ώστε να της κάνει πρόταση. Είναι φανερό όμως ότι και η Τατιάνα δεν πήρε το ρίσκο -και ορθώς έπραξε, να εξασφαλίσει μια εκπομπή στο πρόγραμμα του καναλιού (λόγω της σχέσης της με την ιδιοκτησία)… Γνωρίζοντας ότι αν η πρόταση (και η επιθυμία) δεν είναι από τα στελέχη της διοίκησης, δεν μακροημερεύει τίποτα!

Η Στεφανίδου (ως επαγγελματίας) έχει εργαστεί σκληρά για να κατακτήσει την άνεση να μένει εκτός μισή ή μια σεζόν από την τηλεόραση. Επειδή όμως όλα είναι στην αρχή και όλα υπό εξέταση και παρακολούθηση (τηλεθεάσεις, νούμερα, κοινά), είναι πρόωρο να ειπωθεί κάτι για το επόμενο διάστημα. Η κατάσταση είναι τόσο ρευστή πια που όλα αλλάζουν και ανατρέπονται.

Και μπορεί το περσινό ατόπημα του Λιάγκα να μοιάζει με “παιδική χαρά”, μπροστά στη σημερινή θανατηφόρα “τοξίνη” του big brother!

Πηγή: enimerosi24

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα σειρά στον ΣΚΑΙ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα σειρά στον ΣΚΑΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ