2020-09-09 18:00:16
Φωτογραφία για “The Bachelor”: Γνωρίστε τις τέσσερις γυναίκες που θα διεκδικήσουν τον Bachelor
Πρεμιέρα κάνει αύριο στον ALPHA το "The Bachelor". Ένας νεαρός άνδρας, 20 γυναίκες. Ποια θα κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου;

Αυτές είναι οι τέσσερις γυναίκες που ο Bachelor καλείται να γνωρίσει.

Αναστασία

Η Αναστασία είναι Αισθητικός. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε τυχερή στον συναισθηματικό τομέα. Στο The Bachelor είναι έτοιμη να κάνει restart και να ζήσει τον απόλυτο έρωτα! Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.

Βίβιαν

Η Βίβιαν είναι φοιτήτρια Φαρμακευτικής. Δηλώνει ρομαντική, ευαίσθητη και προσγειωμένη. Πιστεύει ότι ο Παναγιώτης θα την ερωτευθεί καθώς διαθέτει το πιο ισχυρό… «όπλο» που μπορεί να έχει μια γυναίκα και αυτό είναι: το μυαλό! Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.

Μαρίνα

Η Μαρίνα κατάγεται από την Ιταλία και μένει μόνιμα στην Πάτρα. Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων ενώ εργάζεται και ως μοντέλο. Δεν έτυχε ποτέ να ερωτευτεί αληθινά μέχρι τώρα, αλλά ελπίζει να της συμβεί The Bachelor. Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.

Νικολέττα

Η Νικολέττα είναι από την Θεσσαλονίκη, έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική και εργάζεται ως cheerleader. Είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη. Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ