2020-09-09 23:14:30
Φωτογραφία για VW Tiguan X
Είναι ουσιαστικά μια έκδοση SUV coupe του δημοφιλούς crossover που είναι τοποθετημένο

ως πιο σπορ και δυναμικό από τον συμβατικό αδελφό του. Προς το παρών, φαίνεται ότι το νέο Tiguan X θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα. Η Volkswagen δεν έχει πει ούτε λέξη αν θα το φέρει στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στις ευρωπαϊκές αγορές, εκεί όπου θα ανταγωνιστεί το Renault Arkana.

Όπως θα περίμενε κανείς, αν κοιτάξετε αυστηρά το μπροστινό μέρος του οχήματος, δεν θα παρατηρήσετε διαφορές σε σύγκριση με ένα τυπικό Tiguan. Προφανώς, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία από την κολόνα C και πίσω, όπου υπάρχει μια απαλά κεκλιμένη οροφή και μια τεράστια πόρτα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Tiguan X είναι σημαντικά μεγαλύτερο από τον κλασικό αδελφό του (4,77 μέτρα). Στην πραγματικότητα, το μοντέλο βασίζεται στο Tiguan Allspace, αυτό εξηγεί εύκολα τις διαστάσεις του.

Κάτω από το καπό, θα βρείτε δύο επιλογές, τους 2λιτρους 4κύλινδρους TSI βενζίνης με ισχύ 186 και 220 ίππους. Το Tiguan X διατίθεται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG επτά σχέσεων, χωρίς να υπάρχει πλάνο αυτή τη στιγμή για κάποια χειροκίνητη έκδοση. Δεν έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής οι επίσημες προδιαγραφές του, αλλά αναμένουμε ότι το νέο Tiguan X θα έχει παρόμοιες επιδόσεις με το Tiguan Allspace στην Κίνα, κάτι που σημαίνει επιτάχυνση 0-100 km/h σε περίπου 10 δευτερόλεπτα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ