2020-09-10 00:13:23
Φωτογραφία για Η πρώτη απόφαση για περιοριστικά μέτρα σε διαδήλωση
Την πρώτη απόφαση για λήψη περιοριστικών μέτρων σε διαδήλωση πήρε η ΕΛ.ΑΣ. με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών να υπογράφει τη σχετική διαταγή.

Συγκεκριμένα, με βάση τις διατάξεις του νέου νόμου για τις δημόσιες συναθροίσεις, η αστυνομία υποχρεούται να δημοσιεύει τις αποφάσεις στο astynomia.gr και βάσει αυτών επιβάλλει περιορισμούς στην σημερινή διαδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος.

Οπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. «οι συναθροιζόμενοι στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών κατά την πορεία τους προς το Μέγαρο Μαξίμου θα καταλάβουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Πανεπιστημίου, ακολούθως αριστερά επί της οδού Πεσμαζόγλου – αριστερά επί της οδού Σταδίου όπου θα καταλάβουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας – αριστερά επί της οδού Β. Γεωργίου Α’ – Λ. Β. Σοφίας όπου θα καταλάβουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας».

Σημειώνεται πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση μπροστά από τα Προπύλαια την Πέμπτη στις 18:00 και ζητεί -μεταξύ άλλων- από την Κυβέρνηση να εξασφαλίσει την επιβίωση όλων των εργαζομένων στο Θέαμα – Ακρόαμα που έχουν εγγραφεί στο ΕΡΓΑΝΗ από 1/1/2019 ως σήμερα, καθώς και όλων των καλλιτεχνών και δημιουργών (αυτοαπασχολούμενων χωρίς προσωπικό).
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ