2020-09-11 13:13:45
Φωτογραφία για CIA τεστάρει την παρατηρητικότητα των χρηστών στο Twitter - Εσύ μπορείς να «λύσεις» το κουίζ;
Κάποιοι χρήστες αποδείχτηκαν πιο... αετομάτηδες από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ

Την παρατηρητικότητα των χρηστών στο Twitter αποφάσισε να τεστάρει η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Twitter δύο εικόνες και καλώντας τους followers της και όχι μόνο να βρουν τις 10 διαφορές.

Σύμφωνα με την CIA, οι δυο εικόνες που απεικονίζουν έναν όμορφο δρομο σε μια πόλη που δεν διευκρινίζεται μπορεί να δείχνουν πανομοιότυπες, όμως διαφέρουν σε 10 σημεία μεταξύ τους. «Δοκιμάστε τις ικανότητες παρατηρητικότητάς σας. Μπορείτε να διακρίνετε τις 10 διαφορές στις παρακάτω εικόνες;», αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης, με πολλούς χρήστες να σπεύδουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, κάποιοι κατάφεραν να βρουν τις 10 διαφορές, κάποιοι απέτυχαν παταγωδώς, και κάποιοι αποδείχτηκαν... πιο αετομάτηδες από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της ΗΠΑ - ή τουλάχιστον τα άτομα που διαχειρίζονται τα social media της...


Κι αυτό γιατί κατάφεραν να εντοπίσουν 12 διαφορές αντί για 10, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν ιδανικούς υποψήφιους για «επιστράτευση».

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, οι δύο επιπλέον διαφορές που εντόπισαν οι χρήστες με το κοφτερό μάτι ήταν μια λεπτή γραμμή μπογιάς στην αριστερή πλευρά κάτω από μία από τις αψίδες, που έλειπε από τη μία φωτογραφία, και ένα λογότυπο στο αυτοκίνητο αριστερά που υπάρχει μόνο στη μία εικόνα.

Πάντως η CIA, με επόμενη ανάρτησή της έδειξε ανωτερότητα και έσπευσε να συγχαρεί όσους βρήκαν παραπάνω διαφορές από την ίδια, επισημαίνοντας ότι δεν σταματά ποτέ κανείς να μαθαίνει!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ