2020-09-11 20:30:09
Φωτογραφία για Χάλι Μπέρι....Η εντυπωσιακή φωτογράφισή της και η εξομολόγησή της για τον κορονοϊό
Για την αγωνία της μήπως κολλήσει κορονοϊό μίλησε στο πρόσφατο τεύχος του Variety η Χάλι Μπέρι, η οποία εξομολογήθηκε ότι τηρεί ευλαβικά τους κανόνες της καραντίνας.

 Όπως είπε η 54χρονη σταρ έχει δημιουργήσει μία φούσκα ώστε να την κρατά μακριά από τους ανθρώπους αυτήν την περίοδο ενώ αποκάλυψε ότι στο σπίτι της έχει ειδικό τμήμα όπου αφήνει τα πράγματα που έρχονται από τον έξω κόσμο για να "καθαριστούν". 

Παραδέχτηκε ότι φοβάται μήπως κολλήσει καθώς πάσχει από διαβήτη. Η σταρ διεγνώσθη με διαβήτη Τύπου 2 στη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας το 1989, όταν αρρώστησε πολύ βαριά. 

"Αισθάνομαι ότι είμαι σε κίνδυνο. Είμαι πολύ αυστηρή με την καραντίνα αλλά και για το ποιος βρίσκεται στη "φούσκα" μου. Έχουμε ολόκληρο τμήμα στο σπίτι: Όταν βγαίνεις έξω και αγοράζεις κάτι, το αφήνεις στο 'καθαρτήριο' ".

Η σταρ αποκάλυψε επίσης ότι το 2019 πίστευε ότι πάσχει από καρκίνο των οστών όταν έπεσε και έσπασε τρία πλευρά στα γυρίσματα της ταινίας "John Wick: Chapter 3 — Parabellum". Είπε ότι δεν πονούσε καθόλου, αλλά ξαφνικά δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. "Νόμιζα ότι είχα καρκίνο των οστών. Νόμιζα ότι είχα πρόωρη οστεοπόρωση. 


Δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου συνέβαινε αφού ήμουν πολύ καλά γυμνασμένη". Συνέδεσε, μάλιστα το ατύχημα με τον διαβήτη της καθώς, όπως εξήγησε, "έχω μία έφεση να σπάω οστά ευκολότερα από άλλους ανθρώπους".





Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ