2020-09-11 21:00:23
Φωτογραφία για O Άρης Καβατζίκης μιλάει για πρώτη φορά για την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 και τις σχέσεις του με τη Φαίη Σκορδά.
Ο Άρης Καβατζίκης άφησε τη Φαίη Σκορδά μετά από 5 χρόνια συνεργασίας και πλέον θα είναι στο νέο πρωινό του Mega με την Δανάη Μπάρκα. Τι πιστεύει για τη Δανάη; Πώς βλέπει το νέο τηλεοπτικό σκηνικό, τα ριάλιτι και το… μαρτύριο της τηλεθέασης; Υπάρχει γι’ αυτόν «ανταγωνισμός»; Ο Άρης Καβατζίκης μιλά για όλα στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη.

Μέχρι στιγμής τι βλέπεις από το νέο ξεκίνημα;

«Κατ’ αρχάς ένα κορίτσι που είναι η χαρά της ζωής! Η Δανάη έχει μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο, προφανώς και λόγω της υποκριτικής της υπόστασης. Ταυτοχρόνως όμως βλέπω και ένα παιδί, γιατί στα δικά μου μάτια παιδί είναι, που έχει πολύ σοβαρό κοινωνικό αισθητήριο. Τώρα, π.χ., που γίνονται όλα αυτά με το “Big Brother”, παρατηρώ ένα κορίτσι που την αφορά το τι γίνεται γύρω του. Επιπλέον, η Αγγελική Κωνσταντοπούλου και ο Μίνως Θεοχάρης έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω σε αυτή τη δουλειά και θα δώσουν τη δική τους άποψη. Αν και δεν υπάρχει παρθενογένεση πια, πιστεύω πως θα έχουμε να δείξουμε μια ευχάριστη, ωραία πρόταση, διαφοροποιημένη ως πρωινό».


Για το υπόλοιπο τηλεοπτικό σκηνικό τι λες;

«Πρώτα πρώτα χαίρομαι που υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές δουλειές και δουλεύουν πολλοί άνθρωποι. Χαίρομαι επίσης που υπάρχουν MEGA, ANT1 και ALPHA, που επενδύουν σε μυθοπλασία και εκπομπές, γιατί αν κρίνουμε από όσα έχουμε δει έως τώρα στο “Big Brother”, π.χ. με τις δηλώσεις περί βιασμού, όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι καταστροφικό. Ποτέ δεν ήμουν υπέρ των “ριάλιτι εγκλεισμού”, δεν “κολλούν” στην προσωπικότητά μου».

Για τον ανταγωνισμό με όλους τους… απέναντι το πρωί τι βλέπεις;

«Ποτέ δεν είχα ως ευαγγέλιό μου την τηλεθέαση. Πρωτίστως ήθελα να περνάω καλά και να μην κάνω κάτι κόντρα στη θέλησή μου. Για μένα ανταγωνισμός δεν υπάρχει. Πώς να δω, π.χ., ανταγωνιστικά τη Φαίη (Σκορδά), όταν ήμουν τόσα χρόνια μαζί της; Την αγαπώ βαθιά! Μετά, τη Σταματίνα (Τσιμτσιλή) την εκτιμώ πολύ επαγγελματικά, η Κατερίνα (Καινούργιου) μού είναι πολύ συμπαθής, στην Ελεονώρα (Μελέτη) έχω μεγάλη αδυναμία, ενώ με την Κατερίνα (Καραβάτου) είμαστε φίλοι από τη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να δω κανέναν ανταγωνιστικά».

Θα έβλεπες τον εαυτό σου κεντρικό παρουσιαστή;

«Δεν ήταν ποτέ διακαής πόθος. Αν ποτέ προκύψει, θα το δω τότε. Εμένα μου αρέσει να δουλεύω με ομάδες. Έπειτα, το να έχεις να κουβαλάς αυτόν τον σταυρό της τηλεθέασης ως “ηγέτης” εκπομπής δεν θα ήθελα να το έχω στη ζωή μου. Επειδή το έχω ζήσει με πολλούς παρουσιαστές στο παρελθόν, ξέρω πως είναι βαρύς σταυρός να ξυπνάς και να τρέχεις να δεις τα νούμερα. Μεγάλο μαρτύριο».

Η Φαίη σού έδωσε κάποια συμβουλή καθώς έφευγες;

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη, ειλικρινή και έντιμη κουβέντα και κλείσαμε το κεφάλαιο πολύ καλά. Έπειτα από 5 χρόνια (2 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και 3 με τη Φαίη), χαιρετηθήκαμε με αγάπη, αλλά και… στενοχώρια. Γιατί δεν αποχαιρετάς έναν άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου χωρίς συγκίνηση μετά από τόσα χρόνια. Τη θεωρώ τρυφερό και δίκαιο κορίτσι και χαίρομαι για όσα έχω ζήσει μαζί της, όμως επέλεξα μια νέα τηλεοπτική πρόκληση, ώστε να αναμετρηθώ με τον εαυτό μου σε κάτι καινούριο».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ