2020-09-12 13:29:23
Φωτογραφία για Φάουτσι για κορωνοϊό: Πριν από το τέλος του 2021 δεν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα
«Πριν από το τέλος του 2021, δεν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα», προειδοποιεί ο «Tσιόδρας των ΗΠΑ», Άντονι Φάουτσι, αναφερόμενος στην κατάσταση της νόσου Covid- 19, όπως εξελίσσεται στις ΗΠΑ.

Ο επικεφαλής του Λευκού Οίκου σε θέματα διαχείρισης της πανδημίας της νόσου Covid- 19 εκτιμά ότι για να έχουμε και πάλι τον έλεγχο της ζωής μας και να μην χρειάζεται να ακολουθούμε κατά γράμμα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης , θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον έναν χρόνο.

Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο «MSNBC», o Φάουτσι υποστήριξε επίσης, πως, ακόμη κι αν εγκριθεί ένα επιτυχημένο εμβόλιο Covid 19 μέσα στους επόμενους μήνες, θα χρειαστούμε τουλάχιστον 24 μήνες προτού αποκτήσουμε μια αίσθηση «κανονικότητας» στις ΗΠΑ.

«Αν μιλήσουμε για την επιστροφή σε κάποιο βαθμό ομαλότητας, που θυμίζει αυτή που ήμασταν πριν από την νόσο Covid- 19, μιλάμε για το 2021. Ίσως ακόμη και προς το τέλος του 2021», προειδοποίησε σε συνέντευξή του στο MSNBC.


Ο καθηγητής Άντονι Φάουτσι, δεινός επικριτής του Τραμπ, αναφέρθηκε επίσης στα αποκαλύφθηκαν από τις βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις του δημοσιογράφου Μπομπ Γούντγουορντ, σύμφωνα με τις οποίες ο Αμερικανός πρόεδρος γνώριζε τη σοβαρότητα της κατάστασης από τον Φεβρουάριο, ωστόσο, την είχε αποκρύψει από τον αμερικανικό λαό .

Ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος τόνισε ότι, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι στην πραγματικότητα «ενοχλητικές».

«Όταν υποτιμάς κάτι, αυτό είναι πραγματικά μια απειλή και όχι κάτι καλό», είπε ρίχνοντας το... μπαλάκι στον Τραμπ.

Μέχρι τώρα, οι ΗΠΑ έχουν παγκόσμιο ρεκόρ σε ότι αφορά τα κρούσματα: πάνω από 6,3 εκατομμύρια είναι τα κρούσματα της νόσου Covid-19 και σχεδόν 200 χιλιάδες οι νεκροί, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου του Johns Hopkins.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ