2020-09-12 15:40:10
Φωτογραφία για Κατερίνα Διδασκάλου: «Στις Άγριες Μέλισσες έρχονται ανατροπές κι εκπλήξεις»
Στο «Secret» και στην Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Διδασκάλου που από πέρυσι την βλέπουμε τηλεοπτικά στον ρόλο της Μυρσίνης στις «Άγριες Μέλισσες». Η ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις που έχουμε να περιμένουμε στην επιτυχημένη σειρά αλλά και το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος που υποδύεται για αυτήν .

Τί γίνεται στις «Άγριες Μέλισσες»; 

Όλα είναι μια χαρά. Ξεκινήσαμε τον δεύτερο κύκλο με πολλή όρεξη. Θα παίζεται στις 10 το βράδυ, πέντε ημέρες την εβδομάδα, έπειτα από απαίτηση του κόσμου. Θα δείτε την ίδια αισθητική, με κάποια καινούρια πρόσωπα, εξαιρετικούς συναδέλφους.

Θα έχουμε ανατροπές σε αυτόν τον κύκλο;

Θα έχουμε ανατροπές κι εκπλήξεις, όπως άλλωστε συμβαίνει και στην ζωή. Η Μυρσίνη είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα. Είναι από μόνη της κάτι άλλο. Είναι ένας τρομερά πολυεπίπεδος χαρακτήρας. Παρόλο που δεν τη λατρεύεις από την πρώτη φορά, την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Είναι πολύ πραγματική. Είναι ένας χαρακτήρας τελείως βγαλμένος από τη ζωή.


Πώς αισθάνεστε που είστε τόσα χρόνια ηθοποιός και το μεγάλο «μπαμ» έγινε με τις «Άγριες Μέλισσες»;

Εγώ δεν το αισθάνομαι αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Ο κόσμος έκανε «sold out» στο θέατρο πριν από τις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό το σίριαλ είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα. Το «γκελ» οφείλεται μεν στην τηλεόραση, αλλά όχι μόνο, γιατί ο κόσμος με ακολουθεί παντού, ακόμα και μέσα στα δέκα χρόνια που δεν έκανα τηλεόραση. Και τον ευγνωμονώ για αυτό.

Πώς είστε τόσο ζεν;

Απόφαση είναι αυτό. Απόφαση ζωής. Εγώ χαίρομαι που φέτος είμαι στις δύο καλύτερες δουλειές, τις «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 και στο «Έτερος Εγώ» που είναι μια παραγωγή της Cosmote. Tο μεγάλο κέρδος με τις «Άγριες Μέλισσες» είναι ότι μπαίνει στα ελληνικά νοικοκυριά αυτή η υψηλή αισθητική δωρεάν καθημερινά. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Αυτός είναι ο σκοπός της τηλεόρασης. Η καλή τηλεόραση ανεβάζει την αισθητική της χώρας. ‘Αρα, ο κόσμος έχει πολύ κριτήριο τελικά.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ