2020-09-14 06:00:06
Φωτογραφία για Μάτια: Ξηροφθαλμία και Βλεφαρίτιδα σε νέα θεραπευτική τροχιά
Τα πολυβιταμινούχα φυσικά δάκρυα, οι βλεφαροπλύσεις με Τea Τree Οil και η ρύθμιση της ποιότητας των δακρύων έχουν την ικανότητα να μεταμορφώσουν την ποιότητα ζωής μας.

Μια νέα εποχή ξεκίνησε, όσον αφορά την αντιμετώπιση των πιο συχνών οφθαλμικών παθήσεων όπως είναι η ξηροφθαλμία και η βλεφαρίτιδα, μετά την ανακοίνωση μιας καινοτόμας θεραπευτικής μεθόδου, στο επιστημονικό συνέδριο -σταθμό της οφθαλμολογίας του Οφθαλμολογικού Ινστιτούτου Αθηνών (ΟΜΜΑ) στις 16 Δεκεμβρίου του 2017.

Η πολυπλοκότητα της παθογένειας της ξηροφθαλμίας, της βλεφαρίτιδας και των συχνών οφθαλμικών ερεθισμών αναζητούσε απεγνωσμένα τη δημιουργία μιας ενοποιημένης επιστημονικής θεώρησης και θεραπευτικής αντιμετώπισης, η οποία θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στις ζωές εκατομμυρίων ασθενών που ταλαιπωρούνται κάθε χρόνο από οφθαλμικούς ερεθισμούς, δίχως όμως μια λύση που να λειτουργεί πραγματικά σε όλα τα επίπεδα.


Νέα εποχή στην οφθαλμολογία

Η ανάγκη αυτή οδήγησε στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου θεραπευτικού τρόπου αντιμετώπισης ο οποίος ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο Επιστημονικό Συνέδριο Οφθαλμολογίας του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΜΜΑ, Ιωάννη Δατσέρη. Η συνεχής και ακατάπαυστη προσπάθειά του να πάει την οφθαλμολογία ένα βήμα μπροστά με γνώμονα τον ασθενή, τον οδήγησε στη συνεργασία με διεθνείς «αστέρες» της οφθαλμολογίας που έχουν αφήσει το στίγμα τους με το επιστημονικό τους έργο, όπως είναι ο καθηγητής Ιωάννης Παλλήκαρης (ΒΕΜΜΟ ΚΡΗΤΗΣ) και ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος (LAZER VISION ATHENS).   

Πολυβιταμινούχα φυσικά δάκρυα 4ης γενιάς Visionlux Plus & Navitae Plus

Ο ευεργετικός συνδυασμός υαλουρονικού και βιταμινών σε υγρή μορφή προσφέρει ανεπανάληπτη ενυδάτωση, θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία στα μάτια, που μπορεί να πλήττονται από οφθαλμικούς ερεθισμούς και παθήσεις.

Οι πρεσβευτές της νέας γενιάς των πολυβιταμινούχων φυσικών δακρύων Visionlux Plus (0.3% Υαλουρονικό+Β12&Β5 σύμπλεγμα βιταμινών) και Navitae Plus (0.15% Υαλουρονικού & Υγρής βιταμίνης Α+Ε) αποτελούν την 4η γενιά φυσικών δακρύων που μπορούν να βρεθούν στα φαρμακεία και είναι ό,τι τελειότερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Visionlux Plus & Navitae Plus μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή συνδυαστικά, ανάλογα με τη βαρύτητα της κάθε περίπτωσης. Η 4η γενιά πολυβιταμινούχων φυσικών δακρύων έχει το εκπληκτικό πλεονέκτημα να συνεργάζεται μεταξύ της για την επίτευξη θεαματικών αποτελεσμάτων, κάτι το οποίο ήταν ανέφικτο με τις παλαιότερες γενιές φυσικών δακρύων μειωμένης δραστικότητας αλλά και υψηλών τιμών.

Naviblef βλεφαροπλύσεις οφθαλμικής υγείας

Ξηροφθαλμία και βλεφαρίτιδα βαδίζουν μαζί λόγω της αλληλοσυνδεόμενης παθογένειάς τους και η ανάγκη ένταξης των κλινικά δοκιμασμένων Naviblef βλεφαροπλύσεων με Tea Tree Oil αποδεικνύεται να είναι το θεραπευτικό κομμάτι του παζλ που έλειπε.                             

Ο ελλιπής καθαρισμός της οφθαλμικής περιοχής από τη στιγμή που γεννιόμαστε σε συνδυασμό με τις περιβαλλοντικές συνθήκες αποτελεί πρόσφορο έδαφος για τα παθογόνα μικρόβια και το παράσιτο Demodex, το οποίο συχνά μπορεί να προκαλεί αποσταθεροποίηση της οφθαλμικής χλωρίδας, με αποτέλεσμα την πρόκληση χρόνιων παθήσεων, όπως είναι η ξηροφθαλμία, η βλεφαρίτιδα, τα χαλάζια, τα κριθαράκια, οι επιπεφυκίτιδες. 

Μπορούμε να συγκρίνουμε την οφθαλμική περιοχή με ένα τηγάνι με λίπη, όπου η ποσότητα νερού για την έκπλυσή του δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο δίχως τη χρήση κάποιου ειδικού καθαριστικού παράγοντα. Τα μάτια είναι κάτι ανάλογο και η ανάγκη έκπλυσής τους με την κλινικά δοκιμασμένη φόρμουλα Tea Tree Oil σε καθημερινή βάση μπορεί να προστατέψει την υγεία τους από την επιδρομή παθογόνων μικροβίων αλλά και του παράσιτου Demodex, το οποίο θεωρείται στις περισσότερες περιπτώσεις η αιτία των πιο συχνών οφθαλμικών παθήσεων στον κόσμο (ξηροφθαλμία, βλεφαρίτιδα, χαλάζιο, κριθαράκι, επιπεφυκίτιδα). 

Οι Naviblef βλεφαροπλύσεις υγείας είναι η απαραίτητη ιεροτελεστία που θα συμβάλει σε μια οφθαλμική υγεία υψηλών προδιαγραφών, καθώς η χρήση της ενδείκνυται τόσο για την καταστολή των αλλεργικών συμπτωμάτων όσο και της αιτίας τους, σε όλες τις ηλικίες και περιπτώσεις.

Δρ. Αναστάσιος Ι. Κανελλόπουλος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος, Επιστημονικός Διευθυντής Κλινικού & Ερευνητικού Οφθαλμολογικού Ινστιτούτου Laservision, Καθηγητής Οφθαλμολογίας Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης

Eyegiene Instawarmth System

Η πιο ισχυρή θεραπεία της ξηροφθαλμίας είναι η ενδυνάμωση των ίδιων μας των δακρύων.

Η ανεξερεύνητη πτυχή του άλυτου προβλήματος της ξηροφθαλμίας και της βλεφαρίτιδας και τα ανεπαρκή μέσα αντιμετώπισής τους μέχρι σήμερα έγκειται στο γεγονός της δυσκολίας να αντιμετωπιστεί με απόλυτη επιτυχία η οφθαλμική φλεγμονή σε τοπικό επίπεδο και να αποσυμφορηθούν οι αδένες στην οφθαλμική επιφάνεια που δημιούργησαν εξαρχής το πρόβλημα.

Η χρήση του EYEGIENE INSTAWARMTH SYSTEM δίνει νέα ελπίδα σε όλους τους ασθενείς με χρόνια ξηροφθαλμία, βλεφαρίτιδα και επανεμφανιζόμενα χαλάζια, συμβάλλοντας στην ταχύτατη αποκατάσταση της υγείας της οφθαλμικής επιφάνειας, βελτιώνοντας την ποιότητα των δακρύων, αποσυμφορώντας τους μπλοκαρισμένους μειβομιανούς αδένες και βελτιώνοντας ραγδαία την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ασθενών.

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/life/health/427942_kite-xirofthalmia-kai-vlefaritida-se-nea-therapeytiki-trohia»
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ