2020-09-14 20:00:18
Φωτογραφία για Τι αλλάζει τώρα που η Σοφία Μουτίδου δεν θα είναι στο σίριαλ;
Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί το για ποιους λόγους η Σοφία Μουτίδου δεν θα βρεθεί τελικά στον νέο κύκλο του "Καφέ της Χαράς".

Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί μέχρι τώρα είναι το τι θα γίνει με την πλοκή της σειράς, μετά από αυτή την εξέλιξη. Κι αυτό γιατί ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά είχαν ήδη γράψει τον ρόλο της Σοφίας, η οποία μάλιστα θα επέστρεφε στο Κολωκοτρωνίτσι για να πάρει την εκδίκησή της.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο κύκλο η δασκάλα έφυγε από το χωριό, επειδή τρελάθηκε όταν κατάλαβε ότι το πάθος της για τον Πώποτα δεν είχε ανταπόκριση. Στο νέο “Καφέ της Χαράς” λοιπόν η δασκάλα θα επέστρεφε, για να πάρει το αίμα της πίσω και θα αναστάτωνε όχι μόνο τον Περίανδρο και τη Χαρά αλλά και όλους τους κατοίκους του χωριού.

Οι δύο σεναριογράφοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, αποφάσισαν να ξαναγράψουν το σενάριο χωρίς τον ρόλο της δασκάλας. Παρόλο που είχαν κάνει πολλή δουλειά και είχαν έτοιμες τις ιστορίες του δεύτερου κύκλου σκέφτηκαν ότι δεν θα είχε νόημα να αντικατασταθεί η Σοφία από κάποια άλλη ηθοποιό. Και επειδή ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε τη Μουτίδου να παίζει σε δώδεκα επεισόδια, έχουν πολλά να αλλάξουν. Μάλιστα, όπως μαθαίνω, ενώ τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια θα ξεκινούσαν σήμερα, έχουν αναβληθεί για δύο εβδομάδες.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ