2020-09-15 15:08:31
Φωτογραφία για Ιβάνα Τραμπ: Η... μπηχτή για τη Μελάνια και για μετανάστες
Στόχος επικρίσεων και έντονου χλευασμού έχει γίνει το τελευταίο 24χρονο στα social media η πρώην σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνα Τραμπ, μετά από συνέντευξη που

παραχώρησε εχθές στην πρωινή εκπομπή Loose Women, κατά την οποία μίλησε με υποτιμητικά λόγια για μετανάστες και εξέφρασε τη γνώμη της για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και το έργο του συζύγου της.

H 71χρονη επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο με καταχωγή από τη Τσεχία, που ζει στη Νέα Υόρκη, παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977 και απέκτησε τρία παιδιά μαζί του, προτού τελικά χωρίσουν το 1990. Σήμερα, δηλώνει «πολύ περήφανη» για τον πρώην σύζυγό της, και ιδίως για «όλα όσα έχει καταφέρει με το μεταναστευτικό» καθώς, όπως υπογραμμίζει, όλοι όσοι μεταναστεύουν στην Αμερική πρέπει να μπαίνουν στη χώρα νόμιμα.«Απ' ό,τι βλέπω κάνει εξαιρετική δουλειά, υποστηρίζουμε τις ίδες απόψεις. Είναι Ρεπουμπλικανός κι εγώ το ίδιο
. Έχει πετύχει πάρα πολλά, ιδίως στο θέμα του μεταναστευτικού. Είμαι κι εγώ μετανάστρια και δεν έχω πρόβλημα με τους μετανάστες. Ωστόσο πρέπει να έρχονται μόνιμα στη χώρα, να βρίσκουν δουλειά, να πληρώνουν φόρους σαν τους υπόλοιπους Αμερικανούς και να ζουν ως μέρος της κοινωνίας. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν ντύνονται καν αμερικάνικα, φοράνε ό,τι θέλουν, δεν βρίσκουν δουλειά, κλέβουν και βιάζουν τις γυναίκες», είπε η πρώην του Τραμπ, προκαλώντας την οργή χρηστών στο Twitter, που τη χαρακτήρισαν «ντροπιαστικά μισαλλόδοξη» και «φρικτό άνθρωπο».Υπενθυμίζεται ότι η Ιβάνα μεγάλωσε στην τότε ενιαία Τσεχοσλοβακία και μετακόμισε στον Καναδά τον Σεπτέμβριο του 1973. Γνωρίστηκε με τον Τραμπ σε μια επιδειξη μόδας το 1976 στη Νέα Υόρκη, και έναν χρόνο μετά παντρεύτηκαν. Και τα τρία παιδιά τους, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ γεννήθηκαν στις ΗΠΑ και είναι αμερικανοί πολίτες. Ερωτηθείσα για τη σημερινή της σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο, η Ιβάνα Τραμπ παραδέχτηκε ότι πέρασαν μια ταραχώδη περίοδο μετά το διαζύγιό τους, ωστόσο σήμερα είναι πολύ καλοί φίλοι και «μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του όποτε θέλει». Η ίδια επισήμανε πάντως ότι δεν μιλάει ποτέ με τη νυν σύζυγό του, Μελάνια, καθώς δεν θέλει να ανακατεύεται στην προσωπική του ζωή. «Μιλάω απευθείας μαζί του. Δεν ανακατεύονται στις προσωπικές υποθέσεις του, συζητάμε για τα παιδιά αλλά δεν του δίνω συμβουλές. Του λέω τι πιστεύω ότι είναι σωστό ή λάθος αλλά δεν συζητάμε για πρώην συζύγους».

Σχολιάζοντας αν θεωρεί καλή «Πρώτη Κυρία» την 50χρονη Μελάνια, η Ιβάνα σίγουρα δεν έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό: «Δεν είμαι σίγουρη. Είναι πολύ ήσυχη και δεν πηγαίνει σε πολλά μέρη. Πηγαίνει κάπου όταν πρέπει να πάει αλλά είναι ήσυχη», είπε χαρακτηριστικά. Η 71χρονη ερωτήθηκε επίσης αν πιστεύει ότι η κόρη της, Ιβάνκα, θα μπορούσε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της και να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ κάποια μέρα και απάντησε ότι το βρίσκει πολύ πιθανό. «Είναι κάθε μέρα στον Λευκό Οίκο, δίπλα στον πατέρα της, ξέρει όλα όσα γίνονται εκεί μέσα... θα μπορούσε να γίνει κάποτε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος, όπωσδήποτε. Είναι πανέξυπνη και πολύ όμορφη», τόνισε η Ιβάνα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ