2020-09-16 17:00:16
Φωτογραφία για Δημήτρης Παπανώτας:«O Αρναούτογλου και ο Σεφερλής πρέπει να κουλάρουν»
Νέα ενότητα εγκαινίασαν στο Pop Up! και ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Φωτεινής Πετρογιάννη. Η ίδια του υπέβαλε ερωτήσεις για τα τηλεοπτικά δρώμενα με τον «κίνδυνο» να σπάσει ένα δικό του αντικείμενο σε περίπτωση που δεν ήθελε να απαντήσει. Τί είχε να πει ο παρουσιαστής για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Μάρκο Σεφερλή που ανά διαστήματα απασχολούν την επικαιρότητα;

Πιστεύει ο ίδιος ότι κάποιος παρουσιαστής πρέπει να αποσυρθεί από την τηλεόραση; «Το ‘χω ξαναπεί σε διάφορες όμορφες κακιούλες που μου έγραφαν στο Instagram γιατί δε φεύγεις πια από την τηλεόραση και δεν θέλουμε να σε βλέπουμε. Και εξηγώ ότι φεύγεις όταν πάρεις σύνταξη, όπως όλοι οι εργαζόμενοι μια δουλειά κάνουμε. Είναι σαν να σου λέω ποιος μπακάλης δεν πρέπει να έχει μπακάλικο. Κανένας δεν πρέπει να φύγει αν δεν έχει έρθει η ώρα του. Είναι βέβαια μερικοί που θα έπρεπε να βγουν στην σύνταξη εδώ και 15-20 χρόνια.»


Τί ανέφερε για τις σχέσεις του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; «Συνήθως αποκαθιστώ τις σχέσεις μου, τουλάχιστον εγώ δεν έχω πρόβλημα να σηκώσω το τηλέφωνο και να πάρω όταν νιώθω ότι έχει υπάρξει παρεξήγηση. Την ώρα που ερχόμασταν πήρα τηλέφωνο τον Γρηγόρη. Αν πραγματικά νιώθω με έναν άνθρωπο ότι ούτε το επίπεδό μου μου επιτρέπει να τον συμμεριστώ ούτε την παιδεία μου ούτε καν μιλάμε την ίδια γλώσσα για να συζητήσω μαζί του, ε δεν θα μπω στον κόπο. Αν είχα μπροστά μου τον Γρηγόρη θα του έλεγα να κουλάρει λίγο. Νιώθει κατατρεγμένος κι έχει εμμονές. Νομίζω ότι έπρεπε να το πάρει λίγο πιο χαλαρά.»

Ποιά η άποψή του για τη διένεξη της Έλενας Ακρίτα με τον Μάρκο Σεφρλή; «Η Έλενα έχει αποδείξει στη διάρκεια των δεκαετιών ότι δικαιούται να έχει άποψη μας αρέσει δεν μ’ αρέσει σε όσα διατυπώνει. Μπορεί να τον αδίκησε τον Μάρκο. Κι ο Μάρκος θα έπρεπε να κουλάρει και το παίρνει κατάκαρδα. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, είναι κι άνθρωποι που δεν τους αρέσουμε.»

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ