2020-09-16 19:00:51
Φωτογραφία για Σλοβενία: Το νέο άγαλμα της Μελάνια Τραμπ είναι το πιο... κακόγουστο
Στην αντικατάσταση του ξύλινου αγάλματος της Μελάνια Τραμπ που πυρπολήθηκε στις 4 Ιουλίου την ημέρα που οι Αμερικάνοι γιόρταζαν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, προχώρησαν

στην Σέβνιτσα της Σλοβενίας, πατρίδα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά όμως ο καλλιτέχνης αποφάσισε να το κάνει από χαλκό.

Το νέο χάλκινο άγαλμα της Μελάνια δεν έχει χρώμα όπως το προηγούμενο, ενώ έχει τοποθετηθεί σε μια ξύλινη κολώνα ύψους 2,8 μέτρων. Το σίγουρο είναι ότι δεν θυμίζει σε τίποτα την σύζυγό του Ντόναλντ Τραμπ. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβει κάποιος πως πρόκειται για την Μελάνια είναι η πινακίδα που βρίσκεται διπλά στο άγαλμα που αναφέρει «Αυτό το άγαλμα είναι αφιερωμένο στην αιώνια μνήμη ενός μνημείου της Μελάνια που βρισκόταν σε αυτή την τοποθεσία».

Τα αποκαλυπτήρια του νέου αγάλματος της κυρίας Τραμπ, έγιναν σήμερα από τον Σλοβένο καλλιτέχνη, Άλες Ζούπεβτς, που είχε φιλοτεχνήσει και το προηγούμενο. Αξίζει να αναφερθεί πως το προηγούμενο ξύλινο γλυπτό της Μελάνια απεικόνιζε την εμφάνιση της, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του συζύγου της, το 2018.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ