2020-09-16 21:54:30
Φωτογραφία για Τσαβούσογλου για το Oruc Reis: «Όταν τελειώσει η συντήρηση, θα επιστρέψει στις θάλασσες»
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών μίλησε στο CNN Turk για τα ελληνοτουρκικά και την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο - «Αν έχει η Ελλάδα προϋποθέσεις για τον διάλογο, τότε έχουμε κι εμείς» είπε

Συνέντευξη στο CNN Turk σχετικά με τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, την πορεία του Oruc Reis και τις εντάσεις με την Ελλάδα, παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Αρχικά, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, είπε: «Με όλες αυτές τις δηλώσεις που κάνει, η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει τη μαξιμαλιστική της συμπεριφορά. Εμείς αυτό που λέμε είναι πως διαπραγματευόμαστε με όλους. Όταν η Ελλάδα ξεκινά να θέτει προϋποθέσεις, τότε έχουμε κι εμείς προϋποθέσεις. Έχουμε θέσεις και θέλουμε να τις βγάλουμε μπροστά. Οι θέσεις της Ελλάδας είναι αδύναμες, δεν θέλουν να βρεθεί λύση σε σημαντικά ζητήματα. Πρέπει να συζητήσουμε για το συνολικό πακέτο, όχι για κάθε ένα ξεχωριστά. Έχουμε κάνει ειλικρινείς προσφορές για να λύσουμε τα ζητήματά μας με την Ελλάδα. Δείξαμε καλές προθέσεις, αλλά η Ελλάδα δεν τις δέχεται».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ