2020-09-17 12:49:32
Φωτογραφία για Ελλάκτωρ: Πώς οι Ολλανδοί γίνονται ο ρυθμιστής των κατασκευών στην Ελλάδα
Όσοι προεξοφλούν τις καταιγιστικές εξελίξεις που σηματοδοτεί για τον όμιλο Ελλάκτωρ, η χθεσινή ανακοίνωση για την απόκτηση με Call Option από την Ολλανδική Reggeborgh Invest

του 12,5% των μετοχών, επισημαίνουν την εντυπωσιακή ρελάνς που έκανε στο ταμπλό του χρηματιστηρίου η μετοχή, η οποία έκλεισε με άνοδο 29,9%, δείχνοντας ότι η αγορά αντιδρά θετικά στις μετοχικές εξελίξεις που αναμένεται να ανακατέψουν την τράπουλα των κατασκευών στην Ελλάδα και να σημάνουν την αλλαγή πορείας.

Ο Ολλανδικός όμιλος που την τελευταία διετία έχει κάνει αισθητή την παρουσία στον τομέα των υποδομών στη χώρα μας, εξαγοράζοντας το 30,2% της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ πρόκειται να αποκτήσει στην Ελλάκτωρ το ποσοστό που ανήκει σήμερα στον κ. Λεωνίδα Μπόμπολα. Το Ολλανδικό fund, που ελέγχεται από την πανίσχυρη οικογένεια Βέσελς μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα προαίρεσης μέσα σε 180 ημέρες από την 10η Σεπτεμβρίου 2020, μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2021.

Συμπωματικά η συμφωνία για την απόκτηση δικαιώματος προαίρεσης μετοχών, η οποία κατά πληροφορίες κοινοποιήθηκε στην διοίκηση της Ελλάκτωρ την Τρίτη, επισφραγίστηκε ανήμερα της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων του μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ