2020-09-17 20:21:04
Φωτογραφία για Εταιρεία δεν θα δώσει για πρώτη φορά από το 1948 μπόνους στους εργαζόμενους
Σοκ και δέος στο βρετανικό λιανεμπόριο: Τα Marks & Spencer ανακοίνωσαν 7.000 απολύσεις Ο όμιλος είναι ένας από τους αγαπημένους της βρετανικής μεσαίας τάξης

και για πρώτη φορά από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου δεν θα δώσει μπόνους που κάποτε ήταν τόσο υψηλό όσο το 24% του μισθού ενός εργαζόμενου

Η John Lewis Partnership Plc δεν θα καταβάλει στο προσωπικό ετήσιο μπόνους μετά από τις μεγάλες απώλειες εξαμήνου όπως δείχνουν τα νέα στοιχεία για τη ζημιά που προκάλεσε η πανδημία στο βρετανικό λιανεμπόριο.

Οι πωλήσεις της John Lewis, της αλυσίδας πολυκαταστημάτων των οποίων τα καταστήματα έκλεισαν για τρεις μήνες εξαιτίας της πανδημίας μειώθηκαν κατά 10% γεγονός που μεταφράζεται σε απώλειες εκατοντάδων εκατομμυρίων στερλινών.

Ο όμιλος ένας από τους αγαπημένους της βρετανικής μεσαίας τάξης επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν θα καταβάλει το ετήσιο μπόνους σε περισσότερα από 80.000 άτομα,. Είναι η πρώτη φορά από το 1948 μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που η εταιρεία δεν θα καταβάλει μπόνους το οποίο κάποτε ήταν τόσο υψηλό όσο το 24% του μισθού ενός εργαζομένου.

Η John Lewis αποφάσισε εν μέσω πανδημίας το οριστικό κλείσιμο οκτώ από τα 50 καταστήματα John Lewis γεγονός που μεταφράζεται σε 1.300 απολύσεις. Την Τετάρτη ανακοίνωσε ότι θα κλείσουν και τέσσερα καταστήματα Waitrose.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ