2020-09-19 09:00:14
Φωτογραφία για Μόσιαλος: Μετά την κίνηση Κουμουτσάκου να κοινωνήσει
Την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου, στο ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου εμφανίστηκε να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία, σχολίασε εμμέσως πλην σαφώς ο καθηγητής του London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος.

«Κατανοώ τις ατομικές επιθυμίες που μπορεί να υπάρχουν, αλλά εδώ μιλάμε για ένα σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας, οπότε εδώ αυτό που πρέπει να υπερισχύει στις δημόσιες συμπεριφορές μας δεν είναι η ατομική μας επιθυμία, αλλά είναι το γενικό καλό» επεσήμανε ο κ. Μόσιαλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Ο κ. Μόσιαλος προέτρεψε τους πάντες να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας.

Αναλύοντας τις προτάσεις του σχετικά με τα μέτρα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον περιορισμό της διασποράς του κορoναϊού, ο καθηγητής τόνισε τα εξής: «Εγώ δεν θα ήμουν τόσο πολύ επιφυλακτικός για συγκεντρώσεις που γίνονται σε ανοικτούς χώρους όσο γι' αυτές που γίνονται σε κλειστούς. Καλό είναι να εφαρμόζουμε τα μέτρα ενιαία και οριζόντια και ταυτόχρονα τα δημόσια πρόσωπα να δείχνουν κι αυτές τις ενιαίες συμπεριφορές».


«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση» έγραψε ο κ. Κουμουτσάκος, νωρίτερα, στο Twitter.

Στο θέμα αναφέρθηκε, εμμέσως πλην σαφώς ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν νέα μέτρα.

«Όλοι Χριστιανοί είμαστε, απλά δεν έχουμε επιλέξει να κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» είπε ο κ. Χαρδαλιάς και συμπλήρωσε ότι «όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν».
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ