2020-09-20 00:35:13
Φωτογραφία για Γιατρός αρνητής του ιού στην εντατική-Πέθαναν σύζυγος και πεθερά
Συντάκτης: Virus

Γιατρός που μέχρι πρότινος αρνούνταν την ύπαρξη του SARS-CoV-2 μολύνθηκε για δεύτερη φορά και πλέον νοσηλεύεται σε ΜΕΘ. Το τελευταίο διάστημα έχασε την γυναίκα και την πεθερά του από τον ιο, ενώ νόσησαν και τα τέσσερα παιδιά του.

Η περίπτωση ενός 62χρονου καρδιολόγου στον Έβρο προκαλεί προβληματισμό, καθώς είχε λάβει εξιτήριο από νοσοκομείο αρχές του τρέχοντα μήνα. Κι ενώ είχε κάνει δυο τεστ στις 8 Σεπτεμβρίου, τα οποίαν βγήκαν αρνητικά, μέσα σε 10 μόλις ημέρες από την ημέρα που βγήκε από το νοσοκομείο, νόσησε ξανά και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Πλέον έχει πνευμονία και υποστηρίζεται με οξυγόνο.

Μόλις εχθές απεβίωσε η πεθερά του από τον ιό, ενώ από την πανδημία έχασε και την γυναίκα του στις 9 Σεπτεμβρίου. Στο μεταξύ θετικά στον ιό βρέθηκαν και τα τέσσερα παιδιά του.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό star από την εντατική ο γιατρός μίλησε για την απώλεια της γυναίκας του, εξηγώντας ότι δεν αντιδρούσε ο οργανισμός της στην αγωγή και παρά την προσπάθεια των γιατρών με τεχνητό κόμμα να την κρατήσουν στην ζωή, τελικά η 55χρονη κατέληξε. Με παράπονο αναφέρει ότι δεν μπόρεσε να πάει ούτε στην κηδεία της γυναίκας του.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η οικογένεια του γιατρού μετρά και την απώλεια της 83χρονης γιαγιάς, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αλλά δεν άντεξε στην μάχη κατα του κοροναϊού και πέθανε χθες.

Πηγή:https://www.star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ