2020-09-21 16:40:14
Φωτογραφία για Νίκος Μουτσινάς: Η τηλεόραση και η απάντηση για το μέλλον του με τον ΣΚΑΙ

 



Ο πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη»,ήταν ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής έδωσε μια εφ'όλης της υλης συνέντευξη στην Δανάη Μπάρκα και αποκάλυψε τι δεν θα ήθελε να ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση,το τελευταίο εξώφυλλο που έκανε και μίλησε ανοικτά για την ομοφυλοφιλία αλλα αποκάλυψε και το μέλλον του με τον ΣΚΑΙ.

Τελικά το «Καλό Μεσημεράκι» ήταν η εκπομπή που ονειρευόταν να κάνει;

«Από το ξεκίνημα φανταζόμουν να μπορώ να κάνω αυτό που θέλω. Νομίζω μου χαρίστηκε σε όλα. Και στα άλλα αυτό που ήθελα έκανα απλά εγώ δεν ήξερα τον τρόπο. Τώρα είναι πολύ... πράγμα. Τώρα είμαι η καλύτερη εκδοχή μου σαν άνθρωπος, οπότε αναγκαστικά είμαι και στην εκπομπή. Ένα είναι αυτό, δεν είμαστε δύο»

«Έχουμε και ένα σκοπό. Εσύ το πρωί σηκώθηκες, βάφτηκες, ντύθηκες -κούκλα, τζίτζι θα σου δώσω- τα έκανες όλα αυτά

. Τόσος κόσμος, αρχισυντάκτες, τόσοι συνεργάτες... Κλείνοντας η εκπομπή, δεν θες τουλάχιστον ενός ανθρώπου να του έχεις κουνήσει τον εγκέφαλο; Έναν, μόνο έναν! Αυτό ακριβώς πρέπει να είναι και η τηλεόραση. Απλά παθαίνει παραπανίσια χαζομάρα, χάνει εντελώς τον χαρακτήρα της. Αφού εσένα λοιπόν σου έκατσε και έχεις ένα βήμα, να πεις και μια κουβεντούλα. Όχι με διάγγελμα...»

«Όχι! Θα ήθελα να έχω την ικανότητα όποιος βλέπει τηλεόραση να μπορεί να το... φιλτράρει. Θα ήταν ωραίο ο κόσμος να δει οτιδήποτε υπάρχει αλλά να επηρεαστούν μόνο από αυτό που θα τους βοηθήσει. Αυτό είναι του ζητούμενο! Τι σημαίνει υπέρ ή κατά των προγραμμάτων; Μη μου το πας και στην ανεργία... Ας ανοίξουμε 10 εργοστάσια που βγάζουν πράσινη χλωρίδα για να δουλέψει ο κόσμος. Δεν χρειάζεται να γίνουν 50 reality!»,είπε για το αν υπάρχει κάτι στην ελληνική τηλεόραση που δεν θα ήθελε να ξανά δει.

«Αυτό που λένε "δώστε ευκαιρία στα νέα πρόσωπα" για να γίνει ανακύκλωση είναι το σωστό. Ακόμα και στο σπίτι σου το πετάς το παλιό το έπιπλο, όσο αγαπημένο κι αν είναι. Το πετάς! Θα την πετάξεις την πολυθρόνα. Θα έρθει μια άλλη πιο ντιζαϊνάτη. Μπορεί στην αρχή να μη βολεύεσαι, αλλά θα βολευτείς κάποια στιγμή. Όλο αυτό σημαίνει πως αφήνεις χρόνο στον άλλο να σου δείξει να σκεφτούμε όλοι την τηλεόραση σαν το πρώτο ραντεβού. Θες να βάλεις τα καλά σου και από το άγχος τα κάνεις όλα αλλά ντ' άλλα! Είναι ωραίο να μπαίνει κόσμος που έχει κάτι να πει. Να μην μπει κάποιος που πάει να μιμηθεί το προηγούμενο γιατί λέει πως το πρότυπό του είναι η τάδε. Που η τάδε είχε βγει το τότε που κάποτε είχε ενδιαφέρον. Οπότε, μπράβο στο MEGA!»,τόνισε ο παρουσιαστής για τα νέα πρόσωπα στην τηλεόραση αλλα και για την Δανάη Μπάρκα.

«Είναι λίγο αυτονόητα αυτά... Νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις για κάτι που είναι αυτονόητο. Και αναρωτιέσαι με τι λόγια να στο πω; Έξω είναι πρωί. Γιατί να στο περιγράψω; Όλη αυτή η συνθήκη που περνάμε με εκατομμύρια μάσκες και λοιπά, γίνεται για να μπορέσει να γίνει μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Δεν αφορά την Αθήνα, είναι πλανητικό το σύστημα. Όλο αυτό γίνεται για κάτι καλύτερο. Αυτή είναι η αίσθηση και η αλήθεια»,ανέφερε για το εξώφυλλο που έχει κάνει και αφορά την προσωπική του ζωή.

«Δεν προχωράει πολύ λόγω της συνθήκης. Θα το προχωρήσει, θα το μάθετε. Είναι υπέροχη κίνηση γενικότερα. Για μένα είναι υπέροχο...»,είπε χαρακτηριστικά για την απόφαση που πήρε να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιο ήταν 1+1, σαν τις πίτσες +1 δώρο. Τώρα τρώμε το δώρο. Το επιδόρπιο... ποιος να ξέρει; Θα δούμε! Είναι πολύ ωραίο πάντως όλα, για να τα λέμε», απάντησε το μέλλον του με τον ΣΚΑΙ.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ