2020-09-22 19:00:15
Φωτογραφία για Σία Κοσιώνη: «Αν κάποιοι θέλουν να μπερδεύονται, έχουν όλο τον χώρο να το κάνουν »

 Στο πλατό του "Love it",βρέθηκε φιλοξενούμενη σήμερα η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ,Σία Κοσιώνη. Μεταξύ άλλων η Σία Κοσιώνη απάντησε στην Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με αυτούς που  προσπαθούν να εμπλέξουν τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά της.

«Έχεις νιώσει ότι πολλές φορές οι άνθρωποι προσπαθούν να εμπλέξουν το κομμάτι της επαγγελματικής σου ιδιότητας με την οικογένεια σου. Είναι η Σία, η κα Κοσιώνη ή η κα Μπακογιάννη;», ρώτησε η Ιωάννα.

«Δεν υπάρχει κάτι να διαχωρίσω. Είμαι η Σία Κοσιώνη, για τους φίλους μου είμαι η Σία, για άλλους είμαι η κα Κοσιώνη, για τον άντρα μου είμαι η γυναίκα του, για τον μικρό Δήμο είμαι η μανούλα του και ελπίζω όλος του ο κόσμος. Αν κάποιοι θέλουν να μπερδεύονται, έχουν όλο τον χώρο να το κάνουν. Δεν θα μπω στη διαδικασία να εξηγήσω τον τρόπο με τον οποίο εγώ προσδιορίζω τον εαυτό μου. Να σου πω και κάτι; Και ποια είμαι εγώ να το κάνω αυτό; Δεν με αφορά. Δεν με νοιάζει. Αυτή είμαι. Τη δουλειά μου την κάνω καλά»,ήταν η αφοπλιστική απάντηση της παρουσιάστριας .Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ