2020-09-23 23:21:22
Φωτογραφία για Κορωνοϊός-Αντιδήμαρχος Φαιστού: Κι εγώ έλεγα ότι ο ιός είναι γρίπη αλλά...
«Δεν είναι δυνατόν να μην φοράμε μάσκα και να γίνουμε φονιάδες εμείς οι ίδιοι κολλώντας τους άλλους» λέει ο κ. Φασομυτάκης

Την προσωπική του εμπειρία που τον έκανε από αρνητής του κορωνοϊού να αλλάξει γνώμη και να στέλνει μηνύματα για την χρήση της μάσκας περιέγραψε στο MEGA ο αντιδήμαρχος Φαιστού ο οποίος νόσησε 40 ημέρες με τον ιό.

«Κι εγώ στην αρχή έλεγα υπάρχει, δεν υπάρχει; Μια απλή γρίπη είναι. Μπορεί και και γι αυτό να τιμωρήθηκα» είπε αρχικά ο Γιάννης Φασομυτάκης.

Όπως είπε «μου άφησε προβληματάκι ο ιός. Έχω μια ουλή στο δεξιό λοβό και θα κάνει καιρό να κλείσει. Αυτή ειναι η τιμωρία μου γιατί έλεγα ότι δεν υπάχει πρόβλημα».

Απευθυνόμενος, δε, στους γονείς είπε «όταν θα πεις στο παιδί σου δεν θα βάλεις μάσκα και κολλήσουν η γιαγικά και ο παππούς και πεθάνουν δεν θα έχεις τύψεις μετά; Πρέπει να το περάσεις για να μάθεις;».

Ο αντιδήμαρχος Φαιστού επί 40 μέρες ήταν θετικός στον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευθεί τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο.

«Κινδύνευσα να πεθάνω. Κάθε βράδυ παρακαλούσα την Παναγία να γίνω καλά» είπε ο κ. Φασομυτάκης.

«Δεν είναι δυνατόν να μην φοράμε μάσκα και να γίνουμε φονιάδες εμείς οι ίδιοι κολλώντας τους άλλους» κατέληξε ο κ. Φασομυτάκης.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ