2020-09-23 23:32:26
Φωτογραφία για Τραμπ για Μπάιντεν: «Γιατί διάολο έκανε πλαστική, αφού φοράει μάσκα;»
Ο Αμερικανός πρόεδρος χλευάζει τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, που προηγείται στην πρόθεση ψήφου Ανάβουν τα... αίματα στις ΗΠΑ όσο πλησιάζει η «ημέρα της κάλπης», με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, να ρίχνει «μπηχτές» στον πολιτικό του αντίπαλο, Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι έχει κάνει πλαστική και ότι είναι απορίας άξιο που φοράει δημοσίως μάσκα, ενώ έχει πληρώσει τόσα χρήματα.

Σε προεκλογική του ομιλία χθες στο Πίτσμπουργκ, ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την απορία του, αναφερόμενος στον πολιτικό του αντίπαλο, διερωτώμενος γιατί στις δημόσιες εμφανίσεις του φοράει μάσκα, καλύπτοντας το «πειραγμένο» πρόσωπό του με την βοήθεια του πλαστικού. «Ειλικρινά, εννοώ, γιατί διάολο ξόδεψε όλα αυτά τα χρήματα για να κάνει πλαστική, εάν πρόκειται να καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα, σοβαρά;» δήλωσε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

Τραμπ και Μπάιντεν ερίζουν για το πόσο σημαντική είναι η μάσκα ως μέσο άμυνας εναντίον της νόσου Covid- 19. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσης το Δημοκρατικό Κόμμα ότι είναι «κατά του πετρελαίου, κατά του του Θεού και κατά της θρησκείας». Επανέλαβε, δε, την θέση της κυβέρνησής του σχετικά με την απόφαση που είχε λάβει το 2017 να αποσύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τη συμφωνία για το κλίμα στο Παρίσι.


«Αποσύρθηκα από την καταστροφική Συμφωνία για το Κλίμα, επειδή έχω εκλεγεί για να αγωνιστώ για το Πίτσμπουργκ και όχι για το Παρίσι» δήλωσε ο Tραμπ στην διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας. Τέλος, κατηγόρησε τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ ότι είναι πολύ... κοντά στην Κίνα. «Εάν κερδίσει ο Μπάιντεν, κερδίζει η Κίνα. Εάν κερδίσουμε εμείς, κερδίζει η Πενσιλβάνια, κερδίζει και η Αμερική» σημείωσε.

Οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν νικητή τον Δημοκρατικό που έλαβε το προεδρικό χρίσμα. Πάντως, οι Αμερικανοί ψηφοφόροι αδημονούν για το πρώτο «προεδρικό debate», που θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Τραμπ και Μπάιντεν θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στα τηλεοπτικά πλατό, διεκδικώντας κυρίως την ψήφο των αναποφάσιστων.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ