2020-09-24 14:00:25
Φωτογραφία για Έκπληξη! Τι αποκάλυψε για τον νέο του ρόλο «Καφέ της Χαράς»;



Ο Νίκος Ψαράς ήταν καλεσμένος χθες το βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "The 2Night Show". O ηθοποιός ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από «Άγριες Μέλισσες» καθώς ο ρόλος του ήταν για συγκείμενο αριθμό επεισοδίων. Παράλληλα,αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις να ενταχθεί στην κωμική σειρά του ANT1, «Καφέ της Χαράς».

«Αν αποκαλύψω για το αν θα δώσει ή όχι ο Σταμάτης διαζύγιο στη Βιολέτα, οι σεναριογράφοι θα με… κρεμάσουν. Δεν μπορώ να το πω. Ο Σταμάτης, πάντως, ήρθε για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, δεν είναι ένας ρόλος που θα έχει μέλλον, το ήξερα από την αρχή. Μπορεί να προκύψει κάτι στο μέλλον, μακάρι. Εγώ πέρασα πολύ καλά στα γυρίσματα με τα παιδιά. Τα δικά μου γυρίσματα έχουν τελειώσει. Μακάρι να ξαναγυρίσω.

Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που θα είναι στην Τρούμπα, εκεί σε καμιά γωνιά μπορεί να εμφανιστεί κανένας Σταμάτης. Που θα κατέληγε αυτός; Στην Τρούμπα θα πήγαινε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να τον ξαναδούμε τον Σταμάτη.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να είμαι στο Καφέ της Χαράς. Συζητάμε μήνες και αυτές τις μέρες είναι να δω τα σενάρια και να κλείσουμε 100%. Πολύ θέλω να είμαι, θα τα βρούμε. Θα κάνω ένα ρόλο που έρχεται στο χωριό και πάει στο Καφέ. Ο τύπος έχει πολλά κρυμμένα χαρτάκια. Εκεί τον αγαπάνε πολύ, δεν τον διώχνουν με τις πέτρες» είπε ο Νίκος Ψαρράς.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ