2020-09-24 15:00:12
Φωτογραφία για Κατερίνα Παναγοπούλου: «Ήταν το όνειρό μου να παρουσιάσω το δελτίο ειδήσεων του Mega»Για το "διαζύγιο" της με το STAR, αλλά και το όνειρο που είχε από παιδί να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων του MEGA ,μίλησε η Κατερίνα Παναγοπούλου στο "The 2Tonight Show".

«Ήταν το όνειρό μου να παρουσιάσω το δελτίο ειδήσεων του Mega. Είναι σαν να κλείνω το μάτι στον ανήλικο εαυτό μου που έβλεπε τότε το δελτίο του Mega και έλεγα ότι μια μέρα θα πω το δελτίο του Mega και το έλεγα σαν παιδάκι τότε και να που ξαφνικά τώρα γίνεται και νιώθω σαν να κλείνω το μάτι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν είμαι άνθρωπος που λέω "πεισμώνω και θα σας δείξω". Αν δεν νιώθω ότι με πιστεύουν τα παρατάω και φεύγω. Και ένας από τους λόγους που πήγα στο Mega και αποφάσισα να κάνω αυτή τη μεταγραφή ήταν ότι όταν μίλησα με τον ιδιοκτήτη του καναλιού την πρώτη φορά, τη στιγμή που μιλήσαμε ένιωσα αυτή την εμπιστοσύνη, τη σιγουριά και την αίσθηση ασφάλειας. Θέλω να νιώθω ότι ο άλλος με εμπιστεύεται, πιστεύει σε μένα και αν νιώσω ότι γίνεται αυτό μπορώ να κάνω θαύματα»,είπε αρχικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

«Το συζήτησα, ένιωθα ότι είχε αρχίσει να κλείνει ένας πρώτος κύκλος εκεί, ένιωθα λίγο περίεργα, είχα μια άλλη πρόταση εκείνη την εποχή, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από το Mega ήμουν πια σίγουρη ότι ήταν αυτό που ήθελα να κάνω και προς τιμήν τους το αντιλήφθηκαν και με αποδέσμευσαν» κατέληξε για το "διαζύγιο" της με το STARΠηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ