2020-09-24 21:00:14
Φωτογραφία για Τραμπ «κάρφωσε» την Μέγκαν Μαρκλ: Καλή τύχη Χάρι, θα την χρειαστείς
«Δεν είμαι οπαδός της και πιθανότατα το γνωρίζει» είπε για την Μέγκαν Μαρκλ ο Ντόναλντ Τραμπ - Τι είπε το ζευγάρι στην παρέμβασή του για τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ

Δεν έχασε την ευκαιρία ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να απαντήσει στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι μετά την παρέμβασή τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου στην Αμερική.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο της Daily Mail στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ είπε για την αφροαμερικανίδα ηθοποιό ότι «δεν είμαι οπαδός της» ενώ στον πρίγκιπα Χάρι ευχήθηκε «καλή τύχη, θα την χρειαστεί», πιθανότατα θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον πικάρει για την σύζυγό του.

«Δεν είμαι οπαδό της και πιθανότατα το γνωρίζει και η ίδια» είπε χαρακτηριστικά για την Μέγκαν Μαρκλ ο Τραμπ συμπληρώνοντας στη φράση του την αναφορά για τον Χάρι: «Του εύχομαι καλή τύχη γιατί θα τη χρειαστεί».


Ακόμα πιο αιχμηρό ήταν το σχόλιο του επικεφαλής της καμπάνιας του Τραμπ το 2016, Κόρεϊ Λεβαντόφσκι: «Έκαναν χάρη στη Βρετανία φεύγοντας, ελπίζω να κάνουν το ίδιο και σε εμάς».

Είχε προηγηθεί το βίντεο για το περιοδικό TIME στο οποίο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καλούν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους «να καταψηφίσουν την ρητορική του μίσους και την παραπληροφόρηση»

Η βρετανική Telegraph αναφέρει πως ο δούκας του Σάσεξ παρακινεί τους ψηφοφόρους στις ΗΠΑ να απορρίψουν την ρητορική μίσους και ρισκάρει μια διπλωματική αντιπαράθεση μεταξύ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου με την ανάμιξή του στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η εφημερίδα γράφει: «Ο δούκας, που ως εγγονός της βασίλισσας έχει μέχρι σήμερα αισθανθεί την υποχρέωση να παραμείνει πολιτικά ουδέτερος, εμφανίστηκε στο πλευρό της συζύγου του σε βίντεο στο οποίο η Μέγκαν Μαρκλ, Αμερικανίδα πολίτης, εμφανίστηκε να λέει: "Κάθε τέσσερα χρόνια μας λένε αυτή είναι η πιο σημαντική εκλογική αναμέτρηση. Αλλά αυτή είναι"».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ