2020-09-25 22:58:53
Φωτογραφία για Επιτροπή Δεοντολογίας: Απαλλάσσονται από τις κατηγορίες Ολυμπιακός και Μαρινάκης
Επιτροπή Δεοντολογίας ενημέρωσε όλους τους εμπλεκόμενους του Ολυμπιακός-Ατρόμητος ότι απαλλάσσονται από τις κατηγορίες - Δείτε το βούλευμα

Σαν χάρτινος πύργος καταρρέει ένα ολόκληρο κατασκεύασμα με στόχο να πλήξει τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες περί χειραγώγησης του ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος... έπεσαν στο κενό. Η Επιτροπή Δεοντολογίας ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και την ΠΑΕ Ατρόμητος και τους Σπανό, Αγγελόπουλο, Σα Πίντο ότι απαλλάσσονται από τις όποιες κατηγορίες είχαν να αντιμετωπίσουν για το εν λόγω ματς.

Θυμίζουμε ότι το ματς είχε λήξει 2-1 υπέρ των ερυθρόλευκων στο «Καραϊσκάκης» και το ματς πήγε στις Αρχές ύστερα από καταγγελίες ότι ο Σα Πίντο δέχτηκε πιέσεις για να μη χρησιμοποιήσει βασικούς παίκτες.

Όσο για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και τον πρώην νομικό της σύμβουλο, Θόδωρο Κουρίδη, κρίθηκε απαράδεκτη η δίωξη.


Επίσης, αθώοι κρίθηκαν ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Νίκος Προύντζος, ο προπονητής Σα Πίντο, ο πρώην διοικητικός παράγων του Ατρομήτου Γιάννης Αγγελόπουλος, οι πρώην διαιτητές Ηλίας Σπάθας, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Κώστας Ιωαννίδης, Απόστολος Αμπάρκιολης και τα πρώην μέλη της ΚΕΔ, Γιώργος Δούρος, Θανάσης Μπριάκος.

Με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ο Νίκος Γαβαλάς, Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης η Επιτροπή Δεοντολογίας αθώωσε σήμερα ομόφωνα τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Για όσους «περνούν» σήμερα την είδηση στα ψιλά ενώ μέχρι πρότινος και επί σειρά ετών έγραφαν παχυλούς τίτλους με «τόνους λάσπης» χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, η λάσπη τους επιστρέφει. Ο στόχος τους, δηλαδή η καταστροφή και κατάρρευση του Ολυμπιακού που έχτισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλα τα επίπεδα, δεν επετεύχθη. Γιατί η αλήθεια λάμπει, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την κρύψουν. Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας αποτελεί δικαίωση για τον Ολυμπιακό, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και για τα εκατομμύρια των φιλάθλων και υποστηριχτών της ομάδας».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ