2020-09-26 19:20:11
Φωτογραφία για «Αγγελική»: Όλα όσα θα δούμε την Δευτέρα και την Τρίτη

Η πεθερά , Φιλαρέτη Κομνηνού, και οι νύφες, Νάντια Μπουλέ και Δήμητρα Σιγάλα, στην «Αγγελική», τη νέα δραματική σειρά του «Alpha», κάνουν τις δικές τους κινήσεις στην οικογενειακή σκακιέρα των Αργυρών. Οι εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα είναι καταιγιστικές.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 06

Η Αθηνά αρνείται να υποβληθεί σε θεραπεία, η Αγγελική προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. Η Σοφία πάει στο νοσοκομείο να δει την Αθηνά κι εκείνη της ζητάει να δώσει μια ευκαιρία στον Παύλο. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Τζένη ότι η Δανάη είναι υιοθετημένη και αυτή τον συμβουλεύει να πει την αλήθεια στην κόρη του. Η αλήθεια σοκάρει τη Δανάη, η οποία φεύγει κρυφά από το σπίτι. Η Κατερίνα προτείνει στον Μιχάλη να μείνουν για λίγο χωριστά, αλλά ο Μιχάλης της λέει ότι είναι καλύτερο και για τους δύο να χωρίσουν. Ο Αποστόλης με τον Ιωάννα περνάνε χρόνο μαζί στο πανηγύρι και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Παύλος κάνει μια σημαντική ανακάλυψη σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Τζένης.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 07

Ο Στέφανος απογοητεύεται από τη στάση της Τζένης σχετικά με το θέμα της Δανάης και βρίσκει συντροφιά στο πρόσωπο της Αγγελικής. Χωρίς να καταλάβει πως, καταλήγει να τη φιλήσει. Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Κατερίνα φεύγει για την Κρήτη και προσπαθεί να την κρατήσει πίσω. Η Σοφία ανακοινώνει στον Παύλο ότι θέλει να πάρουν διαζύγιο. Ο ξαφνικός και ύποπτος θάνατος του Άργου συγκλονίζει τον Μιχάλη, ο οποίος είναι σίγουρος ότι ο Δημήτρης κρύβεται από πίσω. Ο Παύλος πηγαίνει με τα παιδιά του για φαγητό και προσπαθεί να τα χρησιμοποιήσει για να πείσουν την Σοφία να τον δεχτεί πίσω. Τέλος, ο Στέφανος απολογείται στην Αγγελική για το χθεσινό περιστατικό και συμφωνούν να το κρατήσουν μυστικό, αλλά η Τζένη το μαθαίνει και ζητά από την Αθηνά την απόλυση της Αγγελικής.

«Αγγελική» - Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο άγιος Ευαγγελιστής Ιωάννης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο άγιος Ευαγγελιστής Ιωάννης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ