2020-09-27 22:35:56
Φωτογραφία για Ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας-Αραβικών Εμιράτων
Τα αεροσκάφη και το προσωπικό από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκονται στην Ελλάδα από τα τέλη Αυγούστου  Εντυπωσιακά είναι τα πλάνα από τη συνεκπαίδευση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τους άνδρες και τα μαχητικά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που βρίσκονται στην Ελλάδα από τα τέλη Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης έχουν πραγματοποιηθεί στην θαλάσσια περιοχή του Νοτιοανατολικού Αιγαίου και της Κρήτης τεχνικά και τακτικά αντικείμενα με ακόμη μεγαλύτερο βαθμό πολυπλοκότητας και δυσκολίας σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Στις ασκήσεις συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς αεροσκάφη από διάφορες μοίρες της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

Συνολικά στην αεροπορική βάση της 115 Πτέρυγας Μάχης στη Σούδα βρίσκονται εννέα μαχητικά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκ των όποιων τέσσερα F-16 Blk 60, ένα C-130, τρία C-17 και ένα Α332.

Εντωμεταξύ την περασμένη Δευτέρα στη Σούδα βρέθηκε ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), Lieutenant General Hamad Mohammed Thani Al Rumaithi τον οποίο υποδέχθηκε ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η συνεκπαίδευση θα συνεχιστεί και την επόμενη βδομάδα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ