2020-09-28 19:20:09
Φωτογραφία για Ντίνος Σιωμόπουλος - Στέλλα Γκαντωνά: «Η Συνταγή της ευτυχίας είναι η σκληρή δουλειά»

Στο Secret ,παραχώρησαν συνέντευξη ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντωνά και μίλησαν για την εκπομπή τους και απάντησαν για το ποία είναι η συνταγή της επιτυχίας. 

Νέο τηλεοπτικό δίδυμο στην ενημέρωση! Ποια είναι η σχέση σας;

Σ.Γκ.: Οση εντύπωση κι αν σας κάνει, με τον Ντίνο Σιωμόπουλο κλείνουμε σχεδόν τρεις εβδομάδες γνωριμίας! Η συνεργασία μας είναι άψογη, περνάμε πραγματικά καλά -και στην προετοιμασία της εκπομπής στον «αέρα»- και αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο στον χώρο όπου είμαστε».

Ν.Σ.: Συνεργαζόμαστε άψογα, γιατί επαγγελματίες και προτεραιότητα μας είναι να δίνουμε ένα βήμα στην κοινωνία, ένα βήμα στον πολίτη και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε να βρεθεί μια λύση. Δηλαδή εμείς να αναδείξουμε το πρόβλημα και εκεί όπου μπορεί η Πολιτεία να βρει λύση.

Τι είναι αυτό που χρειάζεται, πιστεύετε, ο τηλεθεατής το πρωί από μια ενημερωτική εκπομπή;

Σ.Γκ.: Κατά τη γνώμη μου, ο τηλεθεατής από μια πρωινή ενημερωτική εκπομπή το Σαββατοκύριακο περιμένει μια «σφιχτή» ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε, άμεση επικοινωνία και απαντήσεις για τα θέματα που απασχολούν την τσέπη και την καθημερινότητα του, αλλά και μια αισιόδοξη ματιά για όσα θα ακολουθήσουν την εβδομάδα που έρχεται.

Υπάρχει συνταγή επιτυχίας;

Σ.Γκ.: Σκληρή δουλειά και να είσαι ο εαυτός σου!

Ν.Σ.: Δουλειά, δουλειά, δουλειά!

Ποιος είναι ο δικός σας στόχος σε ό,τι αφορά την εκπομπή;

Σ.Γκ.: Να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές και να είμαστε η πρώτη τους επιλογή στην πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου.

Ν.Σ.: Κάθε φορά να είμαστε και πιο καλοί στην κάλυψη των θεμάτων, αλλά και σε ό,τι κάνουμε πάντα να καταλήγουμε στον πολίτη. Γιατί σε αυτόν δίνουμε λογαριασμό, θέλουμε να βοηθάμε. Δεν είναι εκπομπή δημοσίων σχέσεων.

Στέλλα, τι γεύση σου έχει αφήσει η προηγούμενη συνεργασία σου στο Οpen;

Σ.Γκ.: Κρατάω μόνο τα θετικά! Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Οpen ήμουν από την πρώτη στιγμή που βγήκε το κανάλι στον αέρα. Οπως καταλαβαίνετε, νιώθω ευγνωμοσύνη για μια συνεργασία που μέτρησε δύο χρόνιο, αλλά, όπως όλοι οι επαγγελματικοί κύκλοι, έτσι και αυτός έκλεισε. Ευτυχώς, την κατάλληλη στιγμή. .

Ποιον πολιτικό θα θέλατε να είχατε απέναντί σας και ποια θα ήταν η πρώτη ερώτηση που θα του κάνατε;

Σ.Γκ.: Θα ρωτούσα τον Τούρκο πρόεδρο: Κύριε Ερντογάν, υπάρχει κάποιος Ελληνας πολιτικός με τον οποίο να σας συνδέει φιλία όλα αυτά τα χρόνια;

Ν.Σ.: Τον Τραμπ θα ήθελα να τον ρωτήσω αν γνωρίζει ότι με τις αποφάσεις του επηρεάζει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της Ελλάδας, για την πολιτική που ακολουθεί απέναντι στην Τουρκία και αν πραγματικά γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαοί.

Πώς αντιμετωπίζετε το θέμα της παγκόσμιας πανδημίας; Υπάρχει κάτι που σας τρομάζει;

Σ.Γκ.: Φυσικά και με τρομάζει ο αόρατος εχθρός, που έχει ήδη μπει στις ζωές μας και εκατομμύρια κόσμος ανά την υφήλιο παλεύει μαζί του καθημερινά. Εξίσου τρομακτικές είναι οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες που έχει προκαλέσει.

Ν.Σ.: Με τρόμαξε γιατί ακόμη δεν έχουμε όπλα, πέρα από την ατομική μας ευθύνη, και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Η ευθύνη είναι μεγάλη. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε αυτά που μας ζητούν. Δεν είναι fake news, είπαν στο Secret.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ