2020-09-29 08:49:46
Φωτογραφία για Πώς να διορθώσετε τα προβλήματα αναζήτησης των Windows 10



 Μία από τις κορυφαίες δυνατότητες των Windows 10 είναι η ενσωματωμένη αναζήτηση που σας επιτρέπει να αναζητήσετε τα τοπικά αρχεία σας.

Είτε πρόκειται για το Windows Update, εφαρμογές τρίτων είτε για τροποποιήσεις μητρώου, εάν το Windows Search σταματήσει να λειτουργεί τυχαία, αυτό το άρθρο θα εξηγήσει πώς να επιλύσετε το πρόβλημα.

Τα Windows 10 συνοδεύονται από ένα νέο ενσωματωμένο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα με την αναζήτηση των Windows, συμπεριλαμβανομένων ζητημάτων εύρεσης και απόδοσης.

Για να επιλύσετε προβλήματα με το Windows Search χρησιμοποιώντας το εργαλείο Troubleshooter, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1.Ανοίξτε την εφαρμογή Settings.

2.Κάντε κλικ στην επιλογή ” Update & Security”.

3.Στην αριστερή πλευρά του παραθύρου, κάντε κλικ στο ” Troubleshoot”.

4.Κάντε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, επιλέξτε ” Additional troubleshooters” και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε ” Search and Indexing”.

5. Κάντε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή ” Run troubleshooter”.

Το Troubeshooter θα σας κάνει ερωτήσεις σχετικά με το πρόβλημα. Για παράδειγμα, εάν έχετε πρόβλημα όπου εφαρμογές ή αρχεία δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή “Αρχεία, φάκελοι, εφαρμογές ή ρυθμίσεις δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης”.

Το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων είναι ένα εύχρηστο εργαλείο και θα σας βοηθήσει να διορθώσετε πιθανά προβλήματα. Όταν ορίσετε την επιλογή, το Windows Search θα τρέξει ορισμένες δοκιμές και θα προσπαθήσει να διορθώσει το πρόβλημα.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η NVIDIA αλλάζει τη λογική του SLI
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η NVIDIA αλλάζει τη λογική του SLI
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ