2020-09-29 10:30:08
Φωτογραφία για SAY IT - «Παρουσιάστε»: Τι γεύση άφησε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα;
Είσοδο στη βραδινή ζώνη, έκανε χθες η νέα κωμική σειρά του σταθμού «Παρουσιάστε», η οποία μπορώ να πω πως με εξέπληξε ευχάριστα.

Αν και μπορώ να πω πως είχα τους ενδοιασμούς μου, καθώς ουκ ολίγοι είχαν αναφέρει ότι ίσως παρέπεμπε σε σκηνές και ρόλους από το «Της Ελλάδος της Παιδιά», ωστόσο μιλάμε για δύο διαφορετικά concepts τα οποία όμως έχουν ως βάση τους τον στρατό.

Στην συγκεκριμένη σειρά λοιπόν, υπάρχουν δύο γειτονικά στρατόπεδα, στα οποία άνετα θα μπορούσες να εντοπίσεις προσωπικότητες και συμπεριφορές – σε λίγο υπερβολικό όμως βαθμό – φαντάρων που κάνουν την θητεία τους.

Ο μαμάκιας, ο «νταής», ο φοβισμένος και αυτός που έχει εμμονή με τα social media είναι κάποια από τα τωρινά παραδείγματα.

Στην ιστορία εμπλέκονται οι διοικητές των στρατοπέδων (Λευτέρης Γούλας - Γιάννης Μπέζος και Θανάση Σκορδάς - Μανώλης Μαυροματάκης), οι οποίοι μπορεί να έχουν άλυτους λογαριασμούς από το παρελθόν, συνεχίζουν όμως να δημιουργούν και άλλους με απώτερο σκοπό ο ένας να ανταγωνιστεί τον άλλον. Οι δυο τους σε συνδυασμό με την παρουσία του Ταξίαρχου (Θοδωρής Κατσαφάδος), είναι το «Τρίο» που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.


Ωστόσο, όλοι οι ρόλοι μπορεί να μην έχουν ξεδιπλωθεί, αλλά αυτοί που σίγουρα θα κεντρίσουν κι άλλο τον κόσμο είναι η χαριτωμένη και ναζιάρα γραμματέας του διοικητή Σκορδά (Γλυκερία Μποτώνη-Βαλέρια Κουρούπη), η υπερπροστατευτική μάνα Ναταλία Μαργαρώνη (Λένα Ουζουνίδου) καθώς και η «σιγανοπαπαδιά» του χωριού, ο Φίλης Ρόιδος (Μάνος Καζαμίας).

Αν και το κείμενο δημοσιεύεται πριν από την ανακοίνωση των  ποσοστών τηλεθέασης, θεωρώ πως η σειρά θα πάει καλύτερα από την περσινή «Φριτέζα», λόγω της ενδιαφέρουσας πλοκής και των διαφορετικών -αλλά μοναδικών- χαρακτήρων που πρωταγωνιστούν σε αυτήν.

Κείμενο αναγνώστη: Γιάννης Μαυρίδης

Το TVNEA.COM και οι διαχειριστές του, δεν υιοθετούν κανένα από τα άρθρα.

To TVNEA.COM  με τη νέα του στήλη "Say it" και σου δίνει την δυνατότητα με ένα απλό email να ακουστεί η σκέψη σου και η κριτική σου στα τηλεοπτικά θέματα άλλα και στους STARS τις καθημερινότητα μας.

Στείλε τώρα κι εσύ το κείμενο σου, γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες, όχι κεφάλαια γράμματα, και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και δες το δημοσιευμένο στο αγαπημένο σου site!

Τα κείμενα θα δημοσιεύονται άμεσα.

Email

[email protected]

Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ