2020-09-30 12:42:25
Φωτογραφία για Xωρίς υποκείμενο νόσημα και με 2 αρνητικά τεστ, 25 χρόνος διασωληνώθηκε στο Ασκληπιείο



Xωρίς υποκείμενο νόσημα ο νεαρός, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - «Είναι ένας ιός που δεν κάνει διακρίσεις» λέει ο αναπληρωτής διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης 



Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 25χρονος, ο οποίος χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό χωρίς κάποιο υποκείμενο νόσημα και νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας. 

 Ο 25χρονος, έπειτα από δύο αρνητικά τεστ, παρουσίασε επιδείνωση των συμπτωμάτων με υψηλό πυρετό και στο τρίτο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό, και οι γιατροί τον διασωλήνωσαν.

 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο νεαρός υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού στο Αττικό νοσοκομείο, όπου ήταν αρνητικό, ενώ το δεύτερο τεστ έγινε στο Κέντρο Υγείας της Τήνου, και ήταν επίσης αρνητικό. 

 Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά το δεύτερο αρνητικό τεστ, ο 25χρονος παρουσίασε επιδείνωση των συμπτωμάτων του ιού και μεταφέρθηκε στη Σύρο, όπου εκεί έγινε ένα ακόμα τεστ, που βγήκε θετικό. 


Έτσι, ο νεαρός διακομίστηκε με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ μέσα σε ειδική κάψουλα, το περασμένο Σάββατο, από τη Σύρο στην Αθήνα. Oι γονείς του παραμένουν σε καραντίνα, ενώ, σύμφωνα με φίλους και συγγενείς, πρόκειται για έναν αθλητικό τύπο, ο οποίος λατρεύει τα extreme sports και έσφυζε από υγεία. 

 «Ο 25χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID-19 του νοσοκομείου Βούλας. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ωστόσο είναι σταθερή και ελαφρώς βελτιωμένη, δεδομένου ότι παρουσιάζει ελάττωση τόσο στο μείγμα οξυγόνου που χρειάζεται, ενώ αιμοδυναμικά παραμένει σταθερός. 

Όπως καταλαβαίνετε, είναι ένας ιός που δεν κάνει διακρίσεις» λέει ο αναπληρωτής διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. 

 protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ