2020-09-30 15:00:19
Φωτογραφία για Ποντάρει στην μυθοπλασία φέτος η ΕΡΤ

Στις 12 Οκτωβρίου η ΕΡΤ θα παρουσιάσει τρεις νέες σειρές, επιστρέφοντας δυναμικά στο πεδίο της μυθοπλασίας, με στόχο τα χρήματα που δίνουν οι πολίτες για το ανταποδοτικό τέλος να επιστρέψουν σε αυτούς με τη μορφή της ψυχαγωγίας.

Αυτές είναι: «Τα Καλύτερα μας Χρόνια», που ξεκινάει με την είσοδο της τηλεόρασης στη ζωή των Ελλήνων, το καθημερινό χιουμοριστικό σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», με σημείο αναφοράς τον Πέτρο Φιλιππίδη, και η «Τούρτα της Μαμάς», των Ρήγα – Αποστόλου… Ο Νίνος Ελματζιόγλου, επί σειρά ετών στον τομέα των τηλεοπτικών παραγωγών, ανέλαβε τον συντονισμό του δύσκολου εγχειρήματος, που θα προσθέσει ιδιόκτητο πρόγραμμα στην ταινιοθήκη-Αρχείο της ΕΡΤ.

Η ελληνική μυθοπλασία και το ERTFlix αποτελούν τα δύο μεγάλα στοιχήματα της νέας διοίκησης της ΕΡΤ (Κωνσταντίνος Ζούλας – Γιώργος Γαμπρίτσος), που συμπλήρωσε ένα έτος παρουσίας στο Ραδιομέγαρο. Οι αλλαγές στα δελτία ειδήσεων, οι νέες σειρές και το οργανόγραμμα συνθέτουν αυτόν τον πρώτο χρόνο παρουσίας, μαζί με την καθοριστική συμβολή στη ραδιοτηλεοπτική διαχείριση της πανδημίας από τον περασμένο Μάρτιο.



Typologies



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ