2020-09-30 21:33:50
Φωτογραφία για Γιάφκα στο Κουκάκι: Προκήρυξη της ΟΛΑ στο σκληρό δίσκο του 42χρονου φίλου του Παλαιοκώστα
Η προκήρυξη αφορούσε στην βομβιστική επίθεση στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, η οποία έλαβε χώρα στις 24 Νοεμβρίου 2015

Έγγραφο σε μορφή PDF, το οποίο αποτελεί προκήρυξη-ανάληψης ευθύνης της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», αναφορικά με βομβιστική επίθεση της εν λόγω οργάνωσης στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.), η οποία έλαβε χώρα την 24-11-2015, εντόπισε το αρμόδιο εργαστήριο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, κατά την εξέταση των ψηφιακών πειστηρίων, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διενέργεια έρευνας στο σπίτι του 42χρονου που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης που διεξήγαγε η Αντρομοκρατική Υπηρεσία στο Κουκάκι.

Από την εγκληματολογική ψηφιακή ανάλυση των μεταδεδομένων του εν λόγω αρχείου, διαπιστώθηκε ότι έχει δημιουργηθεί σε μορφή «PDF» την 05-01-2016 και ώρα 21:32 (τοπική ώρα Ελλάδας).

Επιπρόσθετα, η σχετική ανάρτηση της προκήρυξης στον ιστότοπο «https://athens.indymedia.org», πραγματοποιήθηκε την 06-01-2016 και ώρα 00:46 (τοπική ώρα Ελλάδας). Επιπλέον, το αναρτημένο αρχείο δεν φέρει μεταδεδομένα, ούτε είναι σε επεξεργάσιμη μορφή.

Με βάση τα παραπάνω, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στο αρχείο εντοπίστηκε επεξεργάσιμη μορφή της προαναφερόμενης προκήρυξης, πριν αυτή αναρτηθεί για πρώτη φορά στον αναφερόμενο ιστότοπο.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ