2020-10-01 23:23:09
Φωτογραφία για Τα υπολείμματα ανθρώπινης σάρκας στους σωλήνες «πρόδωσαν» τον δολοφόνο δύο νεαρών γυναικών
Τα βρήκαν υδραυλικοί που κλήθηκαν να ξεβουλώσουν τα υδραυλικά του 47χρονου

Με σοκαριστικές περιγραφές και λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα ξεκίνησε

στον Καναδά η δίκη ενός 47χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε και διαμέλισε δύο νεαρές γυναίκες στο Οντάριο, πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τη New York Post, o εισαγγελέας Μπράιαν Γκερτίν περιέγραψε πως η φρικιαστική δράση του Άνταμ Στρονγκ αποκαλύφθηκε όταν δύο υδραυλικοί κάλεσαν την αστυνομία, εχοντας ανακαλύψει μία «ουσία που έμοιαζε με σάρκα» σε σωλήνες που κλήθηκαν να ξεβουλώσουν.

Ο Στρονγκ βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού με θύματα δύο νεαρές γυναίκες. Ειδικότερα, πιστεύεται ότι ευθύνεται όχι μόνο για τον τραγικό θάνατο της 18χρονης Ρόρι Χας, που είχε εξαφανιστεί λίγους μήνες πριν την ανατριχιαστική ανακάλυψη των υδραυλικών, αλλά και για τη δολοφονία της 19χρονης Κάντις Φιτζπάτρικ, μιας κοπέλας που τα ίχνη της αγνοούνταν από το 2008. Ο Στρονγκ αρνείται την ενοχή του και για τις δύο κατηγορίες, παρά τις συντριπτικές αποδείξεις που υπάρχουν εις βάρος του.


Η Ρόρι Χας

«Οι υδραυλικοί τράβηξαν από τους σωλήνες μια ουσία που έμοιαζε με σάρκα. Χωρίς να είναι σίγουροι για το τι ακριβώς αντίκριζαν, κάλεσαν την αστυνομία», είπε ο δημόσιος κατήγορος στην εισαγωγική του τοποθέτηση.

Όταν έφτασε έξω από το σπίτι του υπόπτου ο αστυφύλακας Κέβιν Παρκ, οι υδραυλικοί του έδωσαν μια πλαστική σακούλα που περιείχε την εν λόγω ουσία. «Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο έτσι δεν ήμουν σίγουρος τι ήταν», κατέθεσε στο δικαστήριο. Μαζί με τρεις συναδέλφους του μπήκαν στο υπόγειο διαμέρισμα και ρώτησαν τον άνδρα τι ήταν αυτό που είχε ρίξει στην τουαλέτα και βούλωσε τα υδραυλικά. «Εντάξει λοιπόν, με πιάσατε, ήταν ένα πτώμα. Αν θέλετε να βρείτε πού είναι η υπόλοιπη, κοιτάξτε στην κατάψυξη», φέρεται να απάντησε ο Στρονγκ σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Η Κάντις Φιτζπάτρικ

Οι ερευνητές βρήκαν κομμάτια από το πτώμα της Χας μέσα σε έναν μεγάλο καταψύκτη στην κρεβατοκάμαρα του Στρονγκ. Πάνω τους βρέθηκε σπέρμα του 47χρονου, ενώ οι τοίχοι του δωματίου και το ταβάνι είχαν λεκέδες με το αίμα της. Ο ιατροδικαστής αναμένεται να καταθέσει ότι η σορός της Χας έφερε πολλαπλούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων δυο καταγμάτων στο κρανίο, ωστόσο η αιτία θανάτου παραμένει ασαφής λόγω της κακής κατάστασης των μελών που βρήκαν οι Αρχές.

Στο διαμέρισμα βρέθηκε επίσης ένα κυνηγετικό μαχαίρι με DNA της Φιτζπάτρικ και ιχνη από το αίμα της σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος.

«Η κυρία Φιτζπάτρικ είχε την ίδια τραγική κατάληξη με την κυρία Χας. Και τα δύο κορίτσια ήταν ευάλωτα και άστεγα, χωρίς σταθερή διεύθυνση. Ήταν εθισμένες στα ναρκωτικά και συχνά κατέφευγαν στην πορνεία για εξασφαλίσουν τη δόση τους», εξήγησε ο εισαγγελέας.

Ο κορμός της Χας είχε βρεθεί στο λιμάνι της Οσάβα στις 11 Σεπτεμβρίου του 2017 και αργότερα διαπιστώθηκε ότι άνηκε στην άτυχη κοπέλα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ