2020-10-02 09:14:41
Φωτογραφία για Η ελληνική τεχνολογική πλατφόρμα που κάνει…διεθνή καριέρα



 Μία online gaming πλατφόρμα ‘made in Greece’, διαπρέπει τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποδεικνύοντας ότι η χώρα μας δεν υστερεί σε τίποτα μπροστά στους τεχνολογικούς γίγαντες του εξωτερικού..



Ο λόγος για την πλατφόρμα της Novibet, μίας εκ των πρώτων εταιρειών επί ελληνικού εδάφους που προέβλεψαν τις ριζικές αλλαγές στον τομέα των τυχερών παιγνίων και του στοιχηματισμού -ενός τομέα που ξεκίνησε ως ένας κατ’ εξοχήν επίγειος κλάδος κι έχει μετεξελιχθεί σε μία διαδραστική εμπειρία ψυχαγωγίας on-the-go, που προσφέρει αμέτρητες επιλογές στους χρήστες. 

Οι διεθνείς διακρίσεις

Η ελληνική της ταυτότητα, η δεκαετής εμπειρία στον τομέα παροχής υπηρεσιών ψυχαγωγίας και η καινοτομία, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά επιτυχίας της Novibet, η οποία τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί επάξια τη χώρα μας σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις του κλάδου, αποδεικνύοντας ότι με προσήλωση και σκληρή δουλειά η Ελλάδα μπορεί να διαπρέψει και σε άλλους κλάδους, πέραν του τουρισμού. 

Πρόσφατο παράδειγμα, η υποψηφιότητα για ‘Καλύτερο In-house Προϊόν | Best In-House Product’ στα διεθνή βραβεία ‘EGR Operator Awards 2020’, μία υποψηφιότητα που αποτελεί μέγιστη αναγνώριση της στρατηγικής απόφασης της Novibet να οικοδομήσει από το μηδέν το δικό της ιδιόκτητο τεχνολογικό προϊόν, με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας για το κοινό.

Τεχνολογία αιχμής ‘αλά Ελληνικά’ 

Σχεδιασμένη από μία ομάδα Ελλήνων developers, η ιδιόκτητη πλατφόρμα και η εφαρμογή κινητού της εταιρίας, αναβαθμίζεται συνεχώς, υποστηρίζοντας τις ανάγκες τόσο της εγχώριας όσο και της διεθνούς αγοράς

. Η τεχνολογία αιχμής της Novibet πιστοποιείται από τους κορυφαίους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, καθώς και από ISO 27001, ενώ αξιοποιεί την πιο σύγχρονη και open-source τεχνολογία πληροφοριακών συστημάτων.

Παράλληλα, τα τελευταία δύο χρόνια, η Novibet  επαναπροσδιόρισε το αναπτυξιακό της μοντέλο, υπερδιπλασίασε και αυξάνει διαρκώς το ανθρώπινο δυναμικό της, ενώ επενδύει σταθερά στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Ως επιστέγασμα καταγράφει ταχύτατη άνοδο στις προτιμήσεις των χρηστών online gaming υπηρεσιών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μόνο την τελευταία περίοδο, μέσα από την διαρκή προσπάθεια αυτοβελτίωσης σε επίπεδο προϊόντος, τεχνολογικής υπεροχής, εμπειρίας χρήσης και υπηρεσιών, το επίπεδο εμπιστοσύνης των χρηστών desktop, mobile και native εφαρμογών της έχει εκτοξευτεί και οι αναζητήσεις των Google Trends από το ελληνικό κοινό καταγράφουν αύξηση άνω του 52%.

Native app με πολλούς «άσσους στο μανίκι»

Η επιτυχία, όπως συνομολογούν τα στελέχη της, συνίσταται στον πελατοκεντρικό και φρέσκο χαρακτήρα των προσφερόμενων υπηρεσιών ψυχαγωγίας που είναι ευπροσάρμοστες σε ειδικές προτιμήσεις και αφουγκράζονται υφιστάμενες αλλά και επερχόμενες ανάγκες.

Η μεγάλη πρόκληση; Να διατηρήσει ένα προσιτό, διασκεδαστικό και φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον, διευρύνοντας παράλληλα τις υπηρεσίες της.

Σε αυτό το πλαίσιο, σχεδιάστηκε in-house από τους developers της εταιρείας και λανσαρίστηκε τον Αύγουστο του 2019 το native app, διαθέσιμο για τους χρήστες online στοιχήματος, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα επίκειται η κυκλοφορία και της δεύτερης εφαρμογής κινητού της εταιρείας για το κομμάτι του online καζίνο. 

Το app κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του κοινού για τη μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας που προσφέρει και σε συνδυασμό με τις συνεχείς βελτιώσεις προϊόντος και εμπειρίας χρήστη, οδήγησαν στη ραγδαία ανάπτυξη της Novibet τον τελευταίο χρόνο, κατατάσσοντας την ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους online gaming  στην Ελλάδα. Παράλληλα, χαράσσει μία σταθερά ανοδική πορεία στις απαιτητικές αγορές Ηνωμένου Βασιλείου και Γερμανίας, ενώ σχεδιάζει περαιτέρω επέκταση σε νέες διεθνείς αγορές στο προσεχές διάστημα.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ