2020-10-02 11:30:03
Φωτογραφία για Mega: Ετοιμάζουν το νέο «Νησί»;



Όπως έχει γίνει γνωστό, η μυθοπλασία πρόκειται να αποτελέσει τον κορμό του νέου προγράμματος του Mega, με πολλές νέες σειρές να βρίσκονται αυτήν την περίοδο στα σκαριά. Μάλιστα, για το σκοπό αυτό έχουν επιστρατευτεί ορισμένα από τα πιο μεγάλα ονόματα ελλήνων δημιουργών, όπως ο Γιώργος Κυρίτσης και η Μυρτώ Κοντοβά. Ανάμεσα στα πρόσωπα που εμπιστεύθηκαν το μεγάλο κανάλι για την τηλεοπτική τους επιστροφή είναι και ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο οποίος σκηνοθέτησε την θρυλική σειρά του Mega «Το νησί».

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης ετοιμάζει μία νέα σειρά μυστηρίου, στα πρότυπα της δημοφιλούς σειράς του Netflix «Stranger Things». Τα γυρίσματα πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Κρήτη, ενώ το επίπεδο της παραγωγής αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό, με πολλούς να κάνουν λόγο για το νέο «Νησί».

Όσο για το πότε θα προβληθεί η νέα σειρά, το πιθανότερο είναι να την δούμε από τον επόμενο Σεπτέμβρη, αν και δεν αποκλείεται η πρεμιέρα να γίνει και στο β΄ μισό της τρέχουσας σεζόν.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ