2020-10-04 08:00:21
Φωτογραφία για Αποκάλυψη βόμβα για τις «Άγριες Μέλισσες»Στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και τη Μαρία Κεφαλά έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος προσεχώς μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες». Ο γνωστός ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Μάνο Βόσκαρη, τον διευθυντή των φυλακών που θα οδηγηθεί η Ελένη, έκανε μια αποκάλυψη – βόμβα για τη συνέχεια της σειράς.

Θα μας περιγράψετε τον χαρακτήρα σας;

Ο χαρακτήρας που ερμηνεύω είναι ο διευθυντής των γυναικείων φυλακών που θα βρεθεί η Λενιώ. Ένας πολύ σκληρός άνθρωπος, που δεν έχει καθόλου ρωγμές μέχρι στιγμής. Θα υπάρχει σύγκρουση μαζί της, είναι και οι δύο πολύ δυνατές προσωπικότητες και θα έχουν πολλές προστριβές. Τον πρώτο λόγο σε αυτή την ιστορία τον έχει αυτός και τα έχει βάλει μαζί της, θέλει να της κάνει τη ζωή δύσκολη.

Γιατί; Υπάρχει κάποιο παρελθόν, κάποιος σύνδεσμος;

Προφανώς και υπάρχει παρελθόν, αλλά θα το ανακαλύψουμε στην πορεία. Έχει εκπλήξεις ο ρόλος και πώς αλλιώς θα γινόταν, καθώς οι άνθρωποι που γράφουν το σενάριο κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Η γνώμη σας για τη Μαρία Κίτσου;

Τη Μαρία Κίτσου τη γνώριζα από πριν, έχω δει πάρα πολλές δουλειές της στο θέατρο. Την εκτιμώ πολύ. Ως ηθοποιοί δεν έχουμε συνεργαστεί, τη θαυμάζω γι’ αυτό που κάνει στην τηλεόραση και εννοείται ότι το να έχεις έναν τέτοιοι συνάδελφο και να κάνεις σκηνές μαζί του είναι δώρο.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Indila - Dernière Danse (Live Orchestre A Cordes)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Indila - Dernière Danse (Live Orchestre A Cordes)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ