2020-10-04 21:03:51
Φωτογραφία για Απίστευτη διάρρηξη μέρα- μεσημέρι σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια
Δείτε φωτογραφία: Πώς «ξήλωσαν» οι δράστες την πόρτα ασφαλείας

Άγνωστοι, γκρέμισαν και «ξερίζωσαν»την πόρτα ασφαλείας διαμερίσματος επι της οδού Μεθωνης και στη συνέχεια μπήκαν μέσα και το λεηλάτησαν αρπάζοντας μετρητα και ενα χρυσό Rolex. Όπως φαίνεται και στη φωτό οι «ποντικοί» ήταν αποφασισμένοι να μπουν με κάθε τρόπο. Αυτο που εκτιμούν οι αστυνομικοί του τμηματος Εξαρχείων που διερευνούν την υπόθεση είναι οι δράστες να είναι αλλοδαποί και να παρακολουθούσαν καιρό το διαμέρισμα του 75χρονου πριν αποφασίσουν να μπουκάρουν και μάλιστα με τόσο άγριο τρόπο.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, το συμβάν σημειώθηκε μεταξύ 11:00 και 13:00 το μεσημέρι της Παρασκεύης, χρονικό διάστημα κατά το οποιο ο ηλικιωμένος απουσίαζε.

Με τη χρήση βαριοπούλας και αδιαφορώντας αν γίνουν αντιληπτοί απο τους ενοίκους οι δράστες έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος του 1ου ορόφου και τρυπωσαν μέσα.

Αφού εκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους, άρπαξαν 3000 ευρώ σε μετρητά, ένα χρυσό Rolex και αντικείμενα αξίας 19.000 ευρώ. Μάλιστα, φεύγοντας έκλεισαν την πόρτα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει με αποτελεσμα το θύμα μόλις επέστρεψε να μην μπορεί να μπεί μέσα στο σπίτι. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ